Diefstal in GALMAARDEN en ongeluk in LENNIK

C21

Diefstal in GALMAARDEN en ongeluk in LENNIK

Politielogo_heel_goed_20103_p200

In de Kapelledreef in Galmaarden was er ’s nachts een poging tot diefstal. De bewoners hoorde een gerucht, stond op en de inbrekers namen de vlucht. In de Brusselstraat in Lennik, was er een ongeluk met een licht gewonde

Poging diefstal met braak in woning in Galmaarden,
In de Kapelledreef in Galmaarden was er een poging tot diefstal. op 11.05.2013. De bewoners lagen in bed op de bovenverdieping. De echtgenoot hoorde een ondefinieerbaar lawaai afkomstig van beneden. Hij stond op en deed het licht aan op overloop. Op dat ogenblik zag hij 2 personen weglopen aan de achterzijde van de woning. Bij nazicht in de woning bleek dat de dader(s) niet zijn binnengeraakt. Er is geen nadeel.
 
Verkeersongeval met licht gekwetste in Lennik,
In de Brusselstraat in Lennik viel een licht gewonde bij een verkeersongeluk. V.J. uit Dilbeek kwam met zijn personenwagen gereden in de Brusselstraat richting Brussel. Ter hoogte van het kruispunt met de Gaasbeeksestraat kwam A.P. uit Antwerpen uit de tegengestelde richting gereden. A.P. reed de Brusselsestraat in zonder voorrang te verlenen aan VJ. Betrokken partijen kwamen met elkaar in aanrijding. V.J. raakte licht gekwetst.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 mei 2013
Felix Merckx
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief