GALMAARDEN - Einde van het Zomercafé

C21

GALMAARDEN - Einde van het Zomercafé

Colpaert_galmaarden_einde_zomercafe_1
 

De chiro Albatros heeft gedurende twee maanden het vroegere jeugdhuis open gehouden, dit om de nodige centen voor hun nieuwbouw bijeen te krijgen. Nu sluit het zomercafé zijn deuren, al is het mogelijk dat deze weer opengaan voor speciale gelegenheden.

Op vrijdag 12 september werden de deuren van het Zomercafé op het sportplein in Galmaarden voor de laatste keer geopend. “ De balans van deze twee maanden mag positief genoemd worden. Wij kregen heel wat bezoekers over de vloer, wat zeker ten goede zal komen voor ons nieuwe gebouw van de chiro”,vertelde Johan Wastiels.” Spijtig dat er hier geen jeugdhuis meer bestaat, ze vonden blijkbaar niet genoeg mensen om de zaak open te houden. Voor de toog waren er kandidaten genoeg, maar om mee te helpen achter de toog, dat was iets helemaal anders”, aldus nog Wastiels.
Mathilde Brynart kwam regelmatig naar het Zomercafé: “ Ik vind het jammer dat het nu gedaan is, het is er leuk en gezellig en ik hoop dat ze het volgende zomer opnieuw organiseren. Ik zou zelfs willen meehelpen”, aldus Mathilde.

De kans is groot dat het Zomercafé zijn deuren - tijdens de volgende maanden - nog af en toe eens zal openen, maar dan telkens voor speciale gelegenheden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief