Verkeersongeval in GALMAARDEN en LENNIK

C21

Verkeersongeval in GALMAARDEN en LENNIK

Politielogo_heel_goed_20103_p200
EP

Zowel in Galmaarden als in Lennik gebeurde een verkeersongeluk zonder gekwetsten In Galmaarden was dat op der Congobergstraat en in Lennik op de Assesteenweg

Verkeersongeval met stoffelijke schade te Galmaarden
Op de Congobergstraat gebeurde een verkeersongeval met stoffelijke schade. A.I. uit Vilvoorde, bestuurder van een Chrysler Voyager, verloor de controle over het stuur en kwam met zijn voertuig in de gracht terecht. Door de aanrijding werd een afvoerbuis, eigendom van de gemeente Galmaarden, beschadigd. Het voertuig werd vooraan beschadigd en was niet meer rijvaardig. Het voertuig werd getakeld.
Verkeersongeval met stoffelijke schade te Lennik
Op de Assesteenweg aan het kruispunt met de Oude Brusselsestraat was er een verkeersongeluk met stoffelijke schade. F.P. uit Fleurus, bestuurder van een Renault Velsatis, stond stil op de Assesteenweg om het voertuig voor hem de Oude Brusselsestraat te laten indraaien. Op dat ogenblik werd het voertuig langs achter aangereden door J.G. uit Gooik, bestuurder van een Ford Focus. De Ford Focus was niet meer rijvaardig en diende getakeld te worden.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 sep 2013
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief