REGIO - Feiten

C21

REGIO - Feiten

Politie_heel_goed
 

Daders van overval op frituur snel opgepakt
LENNIK - Zaterdag  omstreeks 1 uur uur pleegden twee mannen  een overval op een frituur  aan het kruispunt Goudveerdegem en de Schapenstraart in Sint-Martens-Lennik. De overvallers vroegen eerst eten en haalden toen ze dit kregen een vuistvuurwapen boven. Een klant moest onder bedreiging zijn polshorloge afgeven en een andere haar handtas. Uit de kassa werd een kleine som geld weg genomen. De daders vluchtten weg in onbekende richting maar worden kort nadien opgepakt door de Politie van Sint-Jans-Molenbeek. Daar werden ze onderschept na het plegen van andere feiten. De link werd snel gelegd met de overval in lennik. Ze werden herkend door de slachtoffers en zijn aangehouden.

Diefstal van kassa in frituur
GALMAARDEN –De dader springt over de toonbank en graait de kassa mee in een frituur aan de Nieuwstraat en loopt dan weg richting Stationstraat waar hij op een bromfiets springt rijdt richting station. De dader gebruikte geen gebruik geweld of toonde geen wapens wapens. Er zijn geen getuigen.

Uitslaande woningbrand
SINT-GENESIUS-RODE – De brandweer van Brussel werd zondagmiddag opgeroepen voor een brand in de Rollebaan 35 in Rode. Er werd gedacht dat er nog iemand aanwezig was. De politie van Rode was snel ter plaatse en wachtte op de komst van de hulpdiensten. In de woning was heel wat schade. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 okt 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief