GALMAARDEN - Teveel modder in Molenwijk

C21

GALMAARDEN - Teveel modder in Molenwijk

Colpaert_galmaarden_modder_1
 

In de Molenwijk lag er zoveel modder op de rijbaan dat de bewoners het beu waren en naar de burgemeester belden, deze liet prompt de brandweer de straten schoon spuiten.

De Molenwijk is een nieuwe wijk in het centrum van Galmaarden waar op termijn een dozijn woningen zullen gebouwd worden. Momenteel staan er al een tiental huizen bijna of volledig afgewerkt. Zes gezinnen hebben ondertussen hun intrek genomen in hun nieuwe woning. De firma T-Palm die instaat voor de bouw van alle woningen, neemt het blijkbaar niet zo nauw, om de straten proper te houden. De bewoners pikten dit niet langer meer en belden al verschillende keren met de werfleider of stuurden hem de nodige mailtjes, steeds zonder gevolg. Ze kregen onlangs het antwoord: “ jullie wonen daar nu wel, maar voor ons blijft dit nog steeds een werf”(niet alle woningen zijn reeds afgewerkt).

Ten einde raad belden de bewoners dan maar naar burgemeester Pierre Deneyer. Deze laatste kwam samen met de gemeentesecretaris Kristof Andries ter plaatse een kijkje nemen en stelde vast dat dit niet meer door de beugel kon. De burgemeester vroeg aan de brandweer om de straten te ontdoen van de modder, de factuur zal naar T-Palm gestuurd worden.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2008
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief