GALMAARDEN - 274 kwamen naar dorpsrestaurant

C21

GALMAARDEN - 274 kwamen naar dorpsrestaurant

Editiepajot_galmaarden_resto_galm
Ingezonden foto
 

De opening van het dorpsrestaurant was een succes met 274 inschrijvingen. Marc Deteye, OCMW Voorzitter: “Heel vroeger leerde men in school ‘honger is de beste saus’. Steeds meer mensen ervaren dat het niet zozeer de honger is, maar het gezelschap dat het eten smaak geeft. Als ik zie hoeveel mensen vandaag aanwezig zijn dan kan ik in alle eerlijkheid zeggen dat dit onze stoutste dromen overtreft. Het bewijst dat het weldegelijk het gezelschap is dat het eten smaakt geeft aangezien jullie nog niet van het eten zelf hebben geproefd!

De aanwezigen konden genieten van een lekkere en gezonde maaltijd en zijn nadien verwend geweest met een opteden van Salim Seghers.”

Annelie Deteye, verantwoordelijke van het dorpsrestaurant: “Het restaurant richt zich naar inwoners van Galmaarden, Tollembeek en Vollezele. Zowel naar alleenstaanden als gezinnen waarvan één der beide partners minimum 60 jaar oud is, personen met een handicap en personen die recht hebben op de Zorgverzekering met hun mantelzorger.Voor amper 7,50 euro kan je genieten van een lekkere maaltijd. Je krijgt voor deze prijs soep, hoofdschotel en dessert.

Vanaf juni werken we met facturatie. Je schrijft je in, tenminste 7 kalenderdagen op voorhand. Bij je inschrijving noteren we zorgvuldig je gegevens zodanig dat nadien een factuur kan worden opgemaakt. Je krijgt deze per post thuis toegestuurd.

Vandaag openen we feestelijk maar ook de komende maanden willen we steeds een extra toets geven aan ons restaurant. Vanaf juni zal het dorpsrestaurant telkens doorgaan de 1ste dinsdag van de maand, uitgezonderd juli en augustus.

We trachten een gevarieerd programma aan te bieden en starten op 2 juni met notaris Nathalie De Stadsbader die ons wegwijs zal maken in de regelgeving van erven en schenken.

Komen ook nog aan bod: een demonstratie line-dance, een kwisnamiddag, een infosessie omtrent gezond wonen en een zangnamiddag.

Ik hoop dat ons dorpsrestaurant een plaats wordt waar oude vriendschappen vernieuwd worden, vriendschapsbanden versterkt worden en nieuwe vriendschappen ontstaan!”

Het jaarprogramma kan nog steeds bekomen worden bij Annelie Deteye, thuisdiensten OCMW Galmaarden. Je kan haar bereiken op 054 89 04 81 of via

 

annelie.deteye@ocmwgalmaarden.be Inschrijven kan op dezelfde manier.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mei 2015
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief