GALMAARDEN - Vollezele heeft eigen website

GALMAARDEN - Vollezele heeft eigen website

Colpaert_galmaarden_site_vollezele_1
 

Sinds enkele dagen heeft de gemeente Vollezele zijn eigen website, een idee van enkele mensen die Vollezele een grotere uitstraling willen geven.Rond de periode van Vollezele kermis raakten Patrick Meerts (BeaverTranslations)en Ludo Persoons met elkaar aan de praat en werden de eerste plannen gesmeed om een eigen website over Vollezele te maken. “ Op deze site is het de bedoeling alle informatie te plaatsen over Vollezele, en zo Vollezele een spreekbuis te geven op het internet. Er zullen eveneens foto’s van alle bezienswaardigheden van Vollezele op komen, alle mogelijke geschiedkundige vondsten, evenementen, tentoonstellingen en optredens krijgen er ook een plaats”, vertelde Patrick Meerts.

Deze site wil zeker geen concurrentie aandoen aan andere gemeentelijke of nieuwssites, maar heeft als bedoeling alle informatie over Vollezele te publiceren en ook te blijven bewaren. Er werden al heeft wat artikels en foto’s van de lokale nieuwssite www.editiepajot.com overgenomen.

Neem dus gerust eens een kijkje op www.vollezele.be. Info en foto’s kunnen steeds doorgestuurd worden naar webmaster@vollezele.be   .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jan 2009
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 feb 2021

archief