REGIO - Weldra opening van nieuwe krav maga school ‘Protect Tollembeek’ in GALMAARDEN

REGIO - Weldra opening van nieuwe krav maga school ‘Protect Tollembeek’ in GALMAARDEN

Editiepajot_galmaarden
Ingezonden foto
 

Op maandag  5 september opent Protect Tollembeek zijn deuren, in de turnzaal van het nieuwe gebouw van de bassischool De Knipoog, Schoolstraat 2 in Tollembeek. Bij Protect Tollembeek krijg je een totaalpakket voorgeschoteld. Dit omvat onder andere fysieke paraatheid, de verandering van uw mentale ingesteldheid en technieken waarmee u zonder veel moeite een probleem kunt oplossen.

Lode Vermoesen: “Krav Maga is een perfecte voorbereiding op die paar seconden die uw leven mogelijks kunnen veranderen. Het is naïef en zelf gevaarlijk om te denken dat het jou nooit kan gebeuren. We willen allemaal rustig en veilig ons leven kunnen leiden. Helaas is dit niet altijd het geval. Wij zijn absoluut niet competitief ingesteld en hebben absoluut geen behoefte aan would be Rambo’s.”

De club beoogt een laagdrempelige Krav Maga school te zijn waar er ernstig getraind zal worden, maar waar een vleugje humor zeker een plaats moet krijgen. Iedereen is welkom vanaf 16jaar (geen bovengrens) bij Protect Tollembeek. Er wordt les gegeven op ieder zijn niveau en de eerste 2 lessen zijn gratis en zonder verdere verplichtingen. Graag een seintje vooraf. De lessen gaan door iedere maandag en donderdag van 19u30 tot 21u00.

Zij geven ook seminaries en er is ook mogelijkheid tot privé lessen na een in-take gesprek. Voor verdere vragen of info kan je steeds terecht bij Lode Vermoesen 0473 623 092 en Protect.kmd@outlook.com

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2016
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 14 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021
Marc Colpaert | 30 dec 2020

archief