HERNE/GALMAARDEN – Saffoxy Band brengt met ‘Ik laat je los’ een nieuwe single uit

HERNE/GALMAARDEN – Saffoxy Band brengt met ‘Ik laat je los’ een nieuwe single uit

Saffoxy
HERNE/GALMAARDEN – Saffoxy Band brengt met ‘Ik laat je los’ een nieuwe single uit
 

Met de Nederlandstalige ballad ‘Ik laat je los’ bracht de Saffoxy Band een nieuwe single op de markt. Dit bijzonder nummer met een hoog slowgehalte wordt met een ‘soulversie’ en met een versie ‘vintage80’s’ overigens in twee versies uitgebracht. Na het klaarblijkelijk succes van hun vorige single ‘Betoverd door jou’ zijn de verwachtingen bij de opkomende en stijlvolle band dan ook hoog gespannen.

Een gevoelige snaar
De Saffoxy Band, met Kathy Vandekerckhove (Tollembeek) en Luc Marcelis (Herne) die de ballad schreef werkt in samenwerking met Christophe Severs die op zijn beurt voor het arrangement en de opname zorgde. Met het thema ‘durven loslaten om te groeien’ bespeelt het muzikaal duo met zijn nieuwe single alleszins een bijzonder gevoelige snaar. De nieuwe single werd uitgegeven door D & V die de liedjes inmiddels ook beschikbaar stelde op alle belangrijke internet portals voor download en streaming.
“Ons nieuw nummer blijkt nog meer in petto te hebben dan ‘Betoverd door jou’, ons vorig succesnummer”, zegt een enthousiaste Kathy. “Er is alleszins zwaar in geïnvesteerd geweest, zowel in tijd, moeite als geld. Enkele dagen na zijn lancering haalt het blijkbaar al dubbel zoveel downloads”.
“De titel ‘Ik laat je los’ is overigens een schoentje dat iedereen kan aantrekken want ieder heeft te maken met verlies .Het leven is uiteindelijk alles loslaten wat en wie men gekend, beleefd, bereikt heeft. De levenskunst is dan ook loslaten met dankbaarheid”, aldus nog de zangeres die nog graag eens terugkomt op het succes van ‘Betoverd door jou’. “Dat nummer werd reeds een 3.000 keer gedraaid over 35 radiostations tot zelfs in Nederland en Spanje toe. Wij stonden er ook 20 weken lang mee in de Extra Vlaamse Top 15, waarvan dan nog wel 5 weken lang op nummer 1. Volgens ons productiehuis was dit nog nooit eerder gebeurd”.
Bijzonder druk
Saffoxy Band blijft geenszins bij de pakken zitten. Zo wacht alvast een volgend nummer van hetzelfde gehalte en met als titel ‘Zweven van geluk’ op zijn lancering in de loop van het komend jaar. “Het productiehuis en de opnamestudio van Christophe Severs zijn dankbaar dat we Vlaamse nummers brengen. Er is blijkbaar een markt en vraag voor. En wij hebben trouwens evenveel succes in Wallonië als in Vlaanderen. Mijn perfecte tweetaligheid laat mij immers toe met evenveel enthousiasme Franstalige liederen te interpreteren en te schrijven. Zo verschenen reeds ‘Ma vie à l’envers’ en ‘La liste’. Verder verzekeren wij ook veel privé-optredens waar we verrassend en gepersonaliseerd te werk gaan. Zo ook komend weekend tijdens de feesten voor de sluiting van de Rare Vos in Schepdaal”, geeft Kathy nog graag mee.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 11 okt 2017
Marc Colpaert | 11 okt 2017
Marc Colpaert | 11 okt 2017
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 06 okt 2017
Marc Colpaert | 04 okt 2017
Marc Colpaert | 03 okt 2017
Marc Colpaert | 21 sep 2017
Marc Colpaert | 19 sep 2017
Marc Colpaert | 19 sep 2017
Marc Colpaert | 19 sep 2017
Marc Colpaert | 19 sep 2017
Marc Colpaert | 19 sep 2017
Marc Colpaert | 19 sep 2017

archief