HERNE – Saffoxy band lanceert nieuwe Engelstalige single ‘To live a day longer’

HERNE – Saffoxy band lanceert nieuwe Engelstalige single ‘To live a day longer’

1-fotos_helena_fb_promo_saffoxy_band12
HERNE – Saffoxy band lanceert nieuwe Engelstalige single ‘To live a day longer’
 
Saffoxy_1
HERNE – Saffoxy band lanceert nieuwe Engelstalige single ‘To live a day longer’
 

Het zijn bijzonder drukke tijden voor Saffoxy Band. Zoveel is duidelijk. Na een korte bezinningsperiode lanceerde het muzikaal duo met Luc Marcelis en Kathy Vandekerckhove zopas zijn eigen nieuwe Engelstalige single ‘To live a day longer’ via FB en Itunes. En met de komst van de nieuwe zangeres Helena wordt het muzikaal duo een geweldig trio. Daarnaast wordt de band ook steeds meer en meer gevraagd voor optredens her en der.

Eerbetoon, steun en hoop
Met ‘To live a day longer’, opgenomen in en geproduced door Hallround Studios van Christophe Severs, wil Saffoxy band de vele mensen die dagelijks geconfronteerd worden met de strijd tegen kanker een riem onder het hart steken. “Het nummer is een eerbetoon, een steun en een hoop voor alle mensen die dagelijks de strijd moeten aangaan om te leren omgaan met pijn en te overleven met kanker”, zegt Luc Marcelis die het nummer zelf schreef en componeerde in nauwe samenwerking met Christophe Severs, die het mee voorzag van de nodige arrangementen. “Het werd ook heel in het bijzonder geschreven voor mijn zieke broer, mijn lieve schoonzus, de familie en de vrienden die hem hierbij ondersteunen”. Van het nummer komt er ook een instrumentale versie uit om er eigen teksten op in te vullen en voor visuele ondersteuningen van films en video-clips. Deze verschijnen overigens ook op You Tube. De eerste reacties op het nummer waren overigens bijzonder positief.
De jongste single van Saffoxy Band ‘Ik laat je los’ stond inmiddels acht weken lang nummer 1 in de Vlaamseextra 15 van radioketen VBRO. Nu richt de promotie van dat succesnummer zich vooral op de streek rond Halle. “Ons volgend Nederlandstalig nummer ‘Je doet mij zweven’ wordt eind mei verwacht”, weet Luc Marcelis nog te vertellen “terwijl Saffy’s ‘Toujours près de toi’ voor de Franstalige markt ietwat later volgt.
Duo wordt trio   
Met zangeres Helena van Bistro Marcel op de Blankenbergse zeedijk krijgt Saffoxy Band er op korte termijn een getalenteerde collega bij. “Door die versterking kunnen wij dan op onze unieke ludieke en gepersonaliseerde wijze evengoed een lunch, een brunch als volledige huwelijksfeesten aan”, aldus nog Luc Marcelis.  
Tussen dit alles door repeteert Saffoxy Band ook nog eens bijzonder druk om zijn repertoire te kunnen uitbreiden. Tevens wordt er in alle stilte ook gewerkt aan zijn eerste CD die op zaterdag 16 september wordt voorgesteld op de grote apotheose van ‘Halle zingt voor de Goede Doelen’ in het CC ’t Vondel. Dat is een organisatie van de Halse karnavalvereniging ‘De Fleerefluiters’ in samenwerking met Stadsradio Halle en waar Saffoxy Band mee zijn schouders onder plaatst. “Dat wordt een echte proms maar dan wel in volktenue waarbij Halle samen met heel wat bekende artiesten zingt voor de goede doelen”, duidt Luc Marcelis bijzonder enthousiast het gebeuren.  

De eerstkomende dagen en weken zijn Saffoxy Band alvast te zien en te horen op zondag 30 april tijdens de Streekproductenmarkt in boomkwekerij Duytschaever in Herne. Op maandag 8 mei dan weer verzorgt de band op stijlvolle wijze de lunch in zaal Ten Dauwe in Aalter met de radioshow van VBRO-radio met Vlaamse artiesten. Verder staan er ook nog promo-optredens gepland op de markt in Halle en op de jaarmarkt in Herne.
Meer info op de FB-pagina van de Saffoxy groep en bij Luc Marcelis (0468/14.19.61).
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 apr 2017
Godelieve Deschuyffeleer
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 jul 2019
Marc Colpaert | 07 jul 2019
Marc Colpaert | 07 jul 2019
Marc Colpaert | 06 jul 2019
Marc Colpaert | 06 jul 2019

archief