GALMAARDEN - An Werst en Dirk Hauters op 2 en 3(N-VA)

C21

GALMAARDEN - An Werst en Dirk Hauters op 2 en 3(N-VA)

Colpaert_galmaarden_werst_1
An Werst eerste vrouw op de tweede plaats op de N-VA lijst. - Foto Kos

Nadat N-VA Galmaarden recent haar lijsttrekker (Rudy Thiebaut) en lijstduwer (Kristof Billens) voor de lokale verkiezingen van 2018 aanduidde, vervolledigt de partij nu haar top 3 met An Werst en Dirk Hauters. 
 
An Werst (2) en Dirk Hauters (3) zijn er van bij de start van de N-VA in Galmaarden bij. Ze zetelen voor de partij in de gemeenteraad. “We vinden het belangrijk om hun ervaring mee te nemen in de top van onze kieslijst”, zegt Rudy Thiebaut.
 
An Werst: “Ik ben heel dankbaar dat het lokale bestuur mij het vertrouwen heeft gegeven voor de 2de plaats. Ik durf te zeggen dat we de voorbije jaren op een goede manier oppositie gevoerd hebben. Dit willen we nog een jaar doen maar onze ambitie reikt verder dan oppositie voeren!”
 
“We stappen met een sterk kiesprogramma naar de kiezer. We stellen vast dat er overal veel gesproken wordt over vernieuwing, terwijl weinigen er echt werk van maken. Met dit programma willen we tonen dat het menens is op dit vlak” zegt Dirk Hauters.
 
“De rest van de kieslijst wordt de komende weken verder vorm gegeven maar ik kan alvast verklappen dat er veel nieuwe gezichten onze lijst zullen sieren”, aldus Rudy.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 nov 2017
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief