GALMAARDEN - Huur eens een ruimte voor een feestje

C21

GALMAARDEN - Huur eens een ruimte voor een feestje

Editiepajot_galmaarden_tgv_foto_marc_colpaert
De te huren locatie. - Foto Marc Colpaert.
 

De vroegere kantine van de voetbal in Galmaarden kan voor een klein prijsje gehuurd worden door de jeugd, maar blijkbaar weet niemand dit.

De oude kantine van de voetbal op het gemeentelijk sportcentrum in Galmaarden staat al enkele jaren leeg. Tot twee jaar geleden werden in deze ruimte regelmatig feestjes georganiseerd door jeugdhuis TGV. Deze organisatie stopte haar werking, met als gevolg dat de ruimte er verlaten bijligt. “ Wij willen deze ruimte speciaal laten gebruiken door onze jeugd”, vertelde schepen Claudine Carels(CD&V). “ Nadat het jeugdhuis TGV stopte met haar activiteiten, werd er nog af en toe eens een fuif georganiseerd, maar deze locatie staat meestal leeg. Dit is niet goed want wij willen deze ruimte graag verhuren aan een zeer lage prijs – uitsluitend  aan jeugdverenigingen - die er een feestje willen in geven of even willen komen vergaderen of wat dan ook. De vroegere kantine van de voetbal is gelegen in het gemeentelijk sportcentrum, problemen met geluidsoverlast voor de buren is dan ook onbestaande. Nu alleen nog kandidaten vinden die er willen gebruik van maken”, aldus Claudine Carels.

Wie interesse heeft om deze ruimte te huren neemt het beste contact op met Sofie Leblanc van de jeugddienst Galmaarden op het nummer 054/51.61.60 of Sofie.leblanc@galmaarden.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2009
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief