TOLLEMBEEK - Plaatsgebrek aan het station maar putten zijn er genoeg

TOLLEMBEEK - Plaatsgebrek aan het station maar putten zijn er genoeg

Colpaert_galmaarden_putten_1__kopie_
Putten zijn er genoeg. - Foto Marc Colpaert
 
De parking ter hoogte van het station van Tollembeek ligt vol putten en dat is absoluut niet leuk voor de pendelaars die er hun wagen op kwijt moeten. Daarnaast raakt de parking steeds vlugger volzet, maar de NMBS belooft beterschap en een uitbreiding van de parking.
 
Pendelaars die met hun wagen naar het station van Tollembeek komen kunnen hun wagen achterlaten op de parking naast de spoorlijen. De eerste 50 tot 60 meter ligt er een asfaltlaag die zich nog in redellijk goede staat bevindt. Het is pas wanneer de parking smaller wordt dat de asfalt verdwenen is en de pendelaars een smalle strook krijgen die vol liggen met diepe putten. "Je doet er best aan om op tijd te komen in de ochtend, want je rijdt best niet te vlug door die putten, want dit is zeer nefast voor uw wagen", laat pendelaar Yvan ons weten. Hij, samen met andere pendelaars, vragen zich af waarom de NMBS geen werk maakt van het herstellen van deze putten en een eventuele uitbreiding van de parking. Want wie tijdens een weekdag na 8 uur nog zijn wagen kwijt wilt aan het station, moet deze meestal even verderop in de Muylebeekstraat plaatsen, omdat er geen parking meer vrij is naast het station.

Woordvoerder Dimitri De Temmerman van de NMBS liet ons het volgende weten: "wat betreft de parking in Tollembeek is het zo dat de NMBS aan het bekijken is hoe deze kan worden uitgebreid. Dat betekent ook dat de parking zal worden heraangelegd. Een timing kan ik daar voorlopig niet op plakken." En dus wordt het voor de pendelaars nog een tijdje wachten op de uitbreiding van de parking en het dichtgooien van de putten.    
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2019
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 08 nov 2019

archief