HERNE – ATK Kokejane brengt Augustus, ergens op de vlakte op de planken

HERNE – ATK Kokejane brengt Augustus, ergens op de vlakte op de planken

Atk_aankondiging_2019
HERNE – ATK Kokejane brengt 'Augustus, ergens op de vlakte' op de planken - © Deschuyffeleer
 

Amateur Toneel Kokejane (ATK) bestaat dit jaar precies 40 jaar en daarom pakt de theatergroep voor zijn jubileumvoorstelling uit met het prestigieuze stuk 'Augustus, ergens op de vlakte', een tragikomisch familiedrama van de hand van Tracy Lett in een Nederlandstalige vertaling van Tom Dewispelaere en Stijn Van Opstal. Het stuk vertelt het verhaal van de familie Weston, een familie intelligente, gevoelige mensen met een beangstigende gave om elkaar het leven absoluut onmogelijk te maken.

Op de planken zijn Marijke Verdoodt, Conny Dekens, Sara Wets, Silke Vankerschaever, Sterre Buckinx, Silvie Sonneville, Nadine Van Holder, Guy Vanden Eynde, Filip Barbé, Bjorn Van den Steen, Geert De Vos en Eddy Vierendeels te zien. De regie is in handen van Stef Danhieux.

De opvoeringen gaan door in het Baljuwhuis in Galmaarden op zaterdag 7, vrijdag 13 en zaterdag 14 december om 20 u. en op zondag 8 december om 15 u.
 
Reservatie is gewenst via atkokejane@gmail.comof op 0473/92.88.32 (tussen 18 u. en 20 u.). Meer info op www.atkokejane.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 nov 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 okt 2020
Marc Colpaert | 24 okt 2020

archief