GALMAARDEN - Na tien jaar eindelijk een andere datum voor de garageverkoop

C21

GALMAARDEN - Na tien jaar eindelijk een andere datum voor de garageverkoop

Colpaert_galmaarden_garageverkoop_1__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
De gemeente Galmaarden heeft beslist om haar jaarlijkse garageverkoop niet meer in maart maar op 10 mei te organiseren. De afgelopen jaren waren heel wat mensen niet blij dat de garageverkoop steevast in maart doorging. De kans op slecht weer was zo groot dat vele mensen afhaakten, dus werd er nu gekozen voor de maand mei.
In 2009 ging de gemeente Galmaarden van start met het organiseren van een jaarlijkse garageverkoop altijd ergens in de maand maart. De laatste jaren werd deze datum in maart steeds meer in vraag gesteld, vooral dan op de sociale media. Meer dan eens werd gevraagd om een andere, meer geschikte datum te vinden voor de garageverkoop. Dus werd dit jaar via het gemeentelijk burgerparticipatieproject 'Zeg het eens' de mensen bevraagd, welke maand de voorkeur uitdroeg voor het organiseren van de jaarlijkse garageverkoop. Mei kwam hier als de beste uit de stemming. Dit jaar zal de jaarlijkse garageverkoop dan ook doorgaan op zondag 10 mei.
 Wie dus een hoop spullen op zolder heeft liggen die je niet meer gebruikt, zoals overbodige babyspullen, speelgoed of andere zaken die je van de hand wil doen. Dan is de 11de garageverkoop misschien wel iets voor jou. Het is een eenvoudige en originele vorm voor het verkopen van tweedehandsgoederen voor een zacht prijsje vanuit de eigen garage, de voortuin of de oprit, dus niet op het openbaar domein. De deelname is gratis en de dienst vrije tijd zorgt voor de publiciteit, een boekje met de deelnemende adressen en een plannetje. Inschrijven is noodzakelijk en kan nog tot en met 31 maart, door het inschrijvingsformulier uit het infoblad op te sturen, of via de gemeentelijke website en daar het inschrijvingsformulier digitaal in te vullen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief