GALMAARDEN - Verkeersmaatregelen in de Brusselstraat wegens drukte aan het recyclagepark

C21

GALMAARDEN - Verkeersmaatregelen in de Brusselstraat wegens drukte aan het recyclagepark

Editie_colpaert_galm_straat_1__kopie_
De Brusselstraat alleen te gebruiken als je naar het recyclagepark moet. - Foto Marc Colpaert
 
 Om het verkeer naar het recyclagepark vlot te laten verlopen mag de Brusselstrat vanuit het centrum van Galmaarden alleen gebruikt worden voor mensen die naar het recyclagepark gaan of de plaatselijke bewoners. Ook parkeren in deze straat is niet mogelijk al valt de drukte bij het park al bij al nog mee al waren er wel ook enkele piekmomenten.
Om het verkeer naar het recyclagepark vlot te laten verlopen zal het recyclagepark bereikbaar zijn komende van het Marktplein van Galmaarden. In de Hollestraat ter hoogte van de Vijfhoek wordt een opsplitsing gemaakt van gewoon verkeer via de Modrielaan en verkeer naar het recyclagepark via de Hollestraat (tenzij plaatselijk verkeer en openbaar vervoer). De Brusselstraat is toegankelijk voor plaatselijk verkeer en openbaar vervoer. Doorgaand verkeer dient zich via de Plaatsstraat naar Tollembeek en Vollezele te begeven. Een gemachtigd opzichter zal toezien op het naleven van de verkeersregeling.
e toegang is  ook nog volgedne week afhankelijk van uw nummerplaat. Om de toestroom van bezoekers te beperken kunnen voertuigen waarvan de cijfercombinatie van de nummerplaat eindigt met een oneven getal het recyclagepark bezoeken op: woensdag 15 april van 13.00 tot 19.00 uur. Voertuigen waarvan de cijfercombinatie van de nummerplaat eindigt met een even getal alsook gepersonaliseerde nummerplaten kunnen het recyclagepark bezoeken op: dinsdag 14 april van 8.30 tot 14.30 uur en donderdag 16 april van 13.00 tot 19.00 uur. Op zaterdag 18 april kan elk voertuig ongeacht de nummerplaat het recyclagepark bezoeken van 9.00 tot 16.00 uur.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief