De eerste mondmaskers vanaf 18 mei in de brievenbus in GALMAARDEN

De eerste mondmaskers vanaf 18 mei in de brievenbus in GALMAARDEN

A_foto_colpaert_masker_1_

De mondmaskers zijn aangekomen in Galmaarden en zullen vanaf maandag 18 mei rondgedragen worden. De straten werden alfabetisch gerangschikt en dus wie in de Avondvrede woont mag als eerste de mondmaskers verwachten. Zoals eerder gecommuniceerd, heeft het college van burgemeester en schepenen beslist om via intercommunale Haviland mee in de groepsaankoop van mondmaskers te stappen. Betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitsverhouding en haalbare levertermijnen stonden voorop bij de aankoop van deze stoffen herbruikbare mondmaskers.
Het bestuur stelt voor iedere inwoner vanaf 12 jaar (geboortejaar: 2008 of vroeger) één mondmasker gratis ter beschikking.
Het bestuur heeft beslist om de verdeling zo objectief mogelijk te organiseren.  Zo hebben ze alle straten van Galmaarden alfabetisch gerangschikt en bedelen ze in een eerste golf de straten Avondvrede tot en met de Brusselstraat. Deze inwoners ontvangen een envelop met daarin een mondmasker en twee filters voor elke bewoner vanaf 12 jaar die gedomicilieerd is in onze gemeente. Zijn er bewoners die in een andere gemeente gedomicilieerd staan, dan zullen zij mogelijk via het lokaal bestuur waar de domicilie is gevestigd een mondmasker ontvangen. Hiervoor informeren de inwoners zich het best bij dat lokaal bestuur over een stand van zaken. Tot slot zit er in elke envelop ook een duidelijke gebruiksaanwijzing voor de mondmaskers. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 mei 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Marc Colpaert | 07 sep 2020

archief