GALMAARDEN - Geen Superkindjesdag, maar bubbelnamiddagen wel vlug inschrijven

GALMAARDEN - Geen Superkindjesdag, maar bubbelnamiddagen wel vlug inschrijven

Editiepajot_galmaarden_super_3__kopie_
Een beeld van de superkindjesdag van enkele jaren terug.- Foto Marc Colpaert
 
Superkindjesdag, de afsluiter van de zomervakantie, kan dit jaar niet georganiseerd worden. Elk evenement die georganiseerd wordt, dient een Covid Event Scan te ondergaan. Hierdoor krijg je inzicht in het COVID-veiligheidsrisico. Onze Covid Event Scan van de Superkindjesdag kleurde rood, waardoor de gemeente op zoek is gegaan naar een veilig alternatief om onze jongeren toch nog een leuk einde van de zomervakantie te bezorgen.
De jeugddienst organiseert daarom dit jaar 3 bubbelnamiddagen. Deze gaan door op donderdag 20 augustus op het sportcomplex van Galmaarden, maandag 24 augustus op het sportcomplex van Tollembeek en donderdag 27 augustus op het sportcomplex van Vollezele. Van 13.30 tot 16.30 uur organiseren we tal van leuke activiteiten (springkasteel, knutselen, spelletjes,…) voor kinderen geboren tussen 1 januari 2008 en 1 juni 2017.

De jeugddienst voorziet enkele begeleiders die alles in goede en veilige banen leiden. Inschrijven is verplicht en kan door een e-mail te sturen naar jeugd@galmaarden.be met volgende gegevens: contactpersoon, adres, telefoonnummer en de geboortedatum van het kind. De kinderen dienen er snel bij te zijn, want eens de bubbel volzet is, is het te laat. "De kinderen mogen niet ziek zijn, niet ziek geweest zijn, mogen geen symptomen vertonen van het COVID-19 virus en mogen in de voorbije 2 dagen niet deelgenomen hebben aan een andere activiteit (bv: speelpleinwerking, kamp,...)", vertelde Isabelle De Gauquier van de jeugddienst. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 jul 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 24 okt 2020
Marc Colpaert | 16 okt 2020

archief