GALMAARDEN - Fotozoektocht: een initiatief van Wandelclub Parel van het Pajottenland ®

C21

GALMAARDEN - Fotozoektocht: een initiatief van Wandelclub Parel van het Pajottenland ®

Editiepajot_galmaarden_congoberg__kopie_
Ga op fotozoektocht door het mooie Pajottenland zoals hier op de Congoberg. - Foto Marc Colpaert
 
De Wandelclub Parel van het Pajottenland ® organiseert een gratis zoektocht om samen met familie en vrienden een leuke tijd te beleven in onze gemeente. De 3 zoektochten van elk ongeveer 6-km wandelen zowel over verharde als onverharde wegen.
 
Reglement
Iedereen mag gratis deelnemen. Deelnemen valt onder de volledige verantwoordelijkheid van de deelnemer. Er wordt geen correspondentie gevoerd met betrekking tot deze zoektocht. Er mag slechts één antwoordformulier per adres worden ingediend.  Bij gelijke stand zal de rangschikking door loting worden opgesteld.
 
Hoe deelnemen?

Deelnameformulieren te bekomen op de dienst vrije tijd (Baljuwhuis), VVV-kantoor of de bibliotheek. Het deelnameformulier kan binnenkort worden gedownload via www.parelvanhetpajottenland.be. Op het deelnameformulier worden er telkens, per gemeente, 13 foto’s getoond. Er wordt één vraag gesteld in de omgeving waar de foto werd genomen. Opgelet! De foto’s staan in willekeurige volgorde. Noteer jouw antwoord onder het corresponderende nummer op het antwoordformulier. Je mag een antwoordformulier van 1 gemeente binnen sturen. Om jouw winstkansen te verhogen kan je een antwoordformulier van een 2de en zelfs de 3de gemeente binnen sturen. Bezorg het antwoordformulier onder gesloten omslag, vóór 1 september, aan het gemeentebestuur met vermelding "FAMILIEZOEKTOCHT", Marktplein 17 te 1570 Galmaarden. In de loop van de maand september zal de lijst met de namen van de winnaars en de correcte antwoorden op onze website en op www.parelvanhetpajottenland.be gepubliceerd worden. Er zijn meerdere mooie prijzen, geschonken door het gemeentebestuur en wandelclub Parel van het Pajottenland®, te winnen. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jul 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief