GALMAARDEN - Ook nu kom bloedgeven en krijg een leuke verfrissing!

GALMAARDEN - Ook nu kom bloedgeven en krijg een leuke verfrissing!

Editie_galmaarden_bloed_2__kopie_
Kom volgende week bloed geven. - Foto Marc Colpaert
 
Ook in volle coronatijd is bloedgeven noodzakelijk. Dagelijks gebeuren er talloze ongevallen of worden er operaties ingepland en dus blijft de nood aan bloed zeer hoog, vooral in volle vakantie.
Onze vereniging van de Galmaardse bloedgevers en het Vlaamse Rode Kruis doen dan ook een warme oproep om massaal af te zakken naar onze bloedafname die doorgaat in het Baljuwhuis op donderdag 27 augustus tussen 17u30 en 20u30. Ben je bereid bloed te geven, schrijf je dan vooraf in, via het donorportaal (https://donorportaal.rodekruis.be/), of bel naar het gratis nummer 0800/777.00.
Zonder afspraak ben je ook welkom, maar enkel indien er vrije plaatsen beschikbaar zijn en dit combineerbaar is met de afspraken die al ingeboekt staan. Niet-donoren (bv. kinderen) zijn spijtig genoeg niet welkom op de afname. Voorzie een mondmasker en breng naar de afname je eigen balpen mee om de medische vragenlijst in te vullen.
Volg de instructies van de vrijwilligers en van het personeel van het R+ en hou minimum 1,5 meter afstand van andere personen. Vermijd om handen te geven.
Volg de bewegwijzering en raak geen voorwerpen aan zoals deur(en), balustrade, enz. Er zullen sprayflessen met ontsmettingsmiddel beschikbaar zijn op de collecte.

Na de bloedafname is er opnieuw een beperkte nazorg voorzien, maar gelet op de weersvoorspelling voorziet ons bestuur een leuke, frisse afsluiter. Ben je benieuwd, kom dan zeker langs! 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 aug 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief