GOOIK - Eerste kantoor voor Co-workers opent in Hartje Pajottenland

GOOIK - Eerste kantoor voor Co-workers opent in Hartje Pajottenland

Editie_gooik_gunther_3__kopie_
Gunther (rechts) met vier ondernemers die al een bureau hebben in de nieuwe plaats. - Foto Marc Colpaert
 
Op 1 september opende op de Edingsesteenweg 74 ter hoogte van de rotonde 'De Drie Hamertjes' in Gooik, de 1ste Coworking space, in het hart van het Pajottenland. COWORX is een initiatief van het huis van de Pajotse ondernemer en een aantal jonge Pajotse ondernemers.
Tijdens corona zijn meer en meer mensen beginnen thuis te werken en de vele voordelen hiervan gaan inzien. Voor Covid werkten 10% mensen van thuis uit, na covid blijkt dit te stijgen naar 30%. Ook éénmanszaken, freelancers… in deze regio snakken soms naar meer sociaal contact tijdens hun werkweek. Met dit initiatief willen we meer dan ooit ondernemers ondersteunen in de uitbouw van hun bedrijf.
Momenteel zullen reeds bestaande ondernemingen hun vaste activiteiten van hieruit verder uitbouwen. Naar de toekomst toe zal het mogelijk zijn om ook per dag een bureel te kunnen huren. De kantoren zijn modern en trendy ingericht en voorzien van alle nodige faciliteiten.
 
Community building
 
Op regelmatige basis zullen er activiteiten georganiseerd worden zoals ondernemerscafes, lezingen, afterwork-activiteiten, opleidingen…. Coworx wil samen met het huis van de ondernemer VZW gaan fungeren als Kenniscentrum ondernemen in de regio Pajottenland.
 
"We helpen je graag om de stap naar het ondernemerschap te zetten én om je als actieve ondernemer te helpen groeien. Dit doen we via advies op maat door onze experts tijdens onze gratis zitdagen. Daarnaast hebben wij in deze locatie 8 bureau's waar ondernemers een dag of enkele dagen kunnen komen werken. Ondertussen hebben al vier personen een bureau gereserveerd", vertelde Gunther De Wilde.
Maar er is meer zoek je eerder een ervaren partner, waar je met al je toekomstplannen terecht kan? Dan regelen we een Topmentor met jarenlange ervaring voor jou. De focus van dit initiatief ligt op netwerking, samenwerken, samen crëeren en innoveren.

De Pajotse Coworking place moet een open huis zijn voor alle Pajotse ondernemers! Wens je meer informatie geeft gerust een belletje op 0478/27.20.52 of via mail info@huisvandeondernemer.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 sep 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief