GALMAARDEN - Het laatste café in het gehucht Sint-Paulus staat te koop

GALMAARDEN - Het laatste café in het gehucht Sint-Paulus staat te koop

A_foto_bj
Café Sint-Paulus staat te koop
 
Het laatste café in het gehucht Sint-Paulus in Galmaarden staat te koop, bij de immo-makelaar Geert Broodcoorens(Groep BG) uit Galmaarden, kan men alle info vinden. Sinds kort heeft café Sint-Paulus in het gelijknamige gehucht de deuren gesloten. Door deze sluiting verdwijnt het laatste café in dit gehucht, waar vroeger tal van Pauwels over de vloer kwamen. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk dat de nieuwe eigenaar opnieuw een café gaat uitbaten in deze handelszaak. Had de sluiting van café Sint-Paulus iets te maken met de coronacrisis, wie zal het zeggen, zaak is dat deze woning met handelszaak te koop staat voor 255.000 euro.
Dit handelspand met woonst, veranda, garage en een grote werkplaats kan u vinden langs de verbindingsbaan -de Geraardsbergestraat - tussen de dorpscentra van Galmaarden en Moerbeke (Geraardsbergen).
 
Het zeer ruime pand heeft volgende indeling:
-op de gelijkvloers: handelsruimte 67,50m²(voorheen café) ,bureel, berging,living, keuken, bergruimten, veranda 53,50m², bierhut, tuinhuis, garage en grote werkplaats/feestzaal van 120m²
-op de eerste verdieping: nachthal, badkamer en 3 slaapkamers.
-op de tweede verdieping: zolder
 
Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het aankopen van de triplex, rechts van de woning. Wie meer wilt weten over dit pand kan heel wat informatie en foto's terugvinden op de website van Geert Broodcoorens, via: https://www.groep-bg.be/. of bel naar 054/58.72.61.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 sep 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 24 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 16 okt 2020
Marc Colpaert | 16 okt 2020

archief