GALMAARDEN - Wie gaat er mee op stap om griezels te tellen?

GALMAARDEN - Wie gaat er mee op stap om griezels te tellen?

Colpaert_galmaarden_griezelen_3
Ga mee op zoek naar griezels in Galmaarden. - Foto Marc Colpaert
 
Wie gaat er mee Griezeltellen? Dit jaar zal Halloween er net iets anders uitzien dan op andere jaren en dus heeft de gemeente Galmaarden beslist om daar iets an te doen. Want van deur tot deur gaan en grabbelen in de snoepjespot is dit jaar niet aan te raden nu de verspreiding van het COVID19-virus helaas weer toeneemt. Sport Vlaanderen en Gezinssport Vlaanderen biedt met de Griezeltelling een alternatief voor de traditionele ‘trick or treat’-tocht. Onze gemeente zet graag haar schouders onder dit initiatief en spoort haar inwoners aan om deel te nemen aan deze Griezeltelling.
Hoe is het gesteld met de griezelpopulatie in Vlaanderen? Wie zijn ze? Waar hangen ze uit? We rekenen op de hulp van onze Galmaardenaren om alle Griezels in kaart te brengen. Doen jullie mee aan de eerste officiële Griezeltelling, tot en met  11 november? Ga op pad met de Griezelkaart en tel hoeveel skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je op jouw griezelwandeling tegenkomt. Op de dienst Vrije Tijd (Baljuwhuis) kan men een flyertje met griezeltelkaart én griezelkleurplaat ophalen. Je kan ze ook zelf downloaden via de gemeentelijke website. De kleurkaart kan je inkleuren en aan jouw deur of venster hangen. Andere gezinnen kunnen deze kleurkaarten zoeken tijdens hun wandeling. Iedereen mag natuurlijk ook zorgen voor een leuk extraatje aan het raam of in de voortuin... Een pompoen, een skelet, een spinnenweb... Laat je fantasie de vrije loop!
 
 
Win een sportpakket van 100 euro!
 

Gezinnen die deelnemen aan het Griezeltellen en uiterlijk donderdag 12 november een griezelige foto bezorgen van hun wandeling, maken kans op 1 van de 10 sportpakketten ter waarde van 100 euro. Deelnemen kan door een foto op te sturen naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be of te posten op sociale media met de hashtag #griezeltellen tot uiterlijk 12 november, 23u59. Winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag de 13de... november. Deze Griezeltelling is een leuke opvolger van de berenjacht waar onze Galmaardenaren massaal aan hebben deelgenomen. Veel griezelplezier. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 14 jan 2021
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021
Marc Colpaert | 30 dec 2020

archief