GALMAARDEN - De electrozaak Belectron organiseert een speciale december maand met koopjes, koopjes en koopjes

GALMAARDEN - De electrozaak Belectron organiseert een speciale december maand met koopjes, koopjes en koopjes

Colpaert_galmaarden_belectron_1__kopie_
Zoiets gaan we dit jaar niet zien voor Belectron.- Foto Marc Colpaert
 
Editiepajot_belectron_1__kopie_
Maar in de grote toonzaal zullen er tal van koopjes zijn en dit de hele maand december. - Foto Marc Colpaert
 
Na veel slapeloze nachten heeft de ploeg van Belectron in Galmaarden een moeilijke beslissing genomen.  Reeds 64 jaar op rij ontvangen wij op 11 november iedereen met open armen. Maar dit jaar is er 1 gast die wij niet willen verwelkomen: corona. Maar geen paniek, Belectron vond ondertussen een oplossing, ze gaan in december een koopjes maand organiseren.
Ons team kijkt een heel jaar lang uit naar deze periode. Wij presenteren u de nieuwste producten; wij laten u de nieuwigheden horen, zien, proeven en ervaren; wij zorgen voor een interessante stockverkoop; wij bieden u een drankje en een goudgebakken frietje aan. Jullie zijn de beste klanten en zijn dan ook altijd massaal aanwezig tijdens dit jaarlijkse feest. Wij voelen er ons niet goed bij dat wij zoveel streekgenoten mogelijks in gevaar zouden brengen. Alhoewel wij extra voorzorgmaatregelen hebben genomen, hebben wij toch besloten om de opendeurdagen dit jaar niet door te laten gaan. Wij stellen prioriteit aan de veiligheid van jullie, ons en onze families. Maar wij gaan voor een alternatief zorgen. In plaats van een paar dagen promoties in onze toonzaal te hebben, dopen wij december om tot PROMOTIEMAAND! Wij zullen de hele maand december superpromoties aanbieden met de gekende opendeurkortingen en zelfs meer!! Wij nemen de hele maand december de tijd zodat iedereen de kans heeft om op een veilige manier te kunnen genieten van leuke koopjes!
Wij hopen dat jullie ons kunnen volgen bij de beslissing die wij genomen hebben en dat wij ook op uw steun kunnen rekenen. Hou het veilig en gezond! 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 okt 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief