Een schilderij voor zanger Henri Spider voor zijn 70 ste verjaardag

Een schilderij voor zanger Henri Spider voor zijn 70 ste verjaardag

Foto_colpaert_spider_5__kopie_
Zanger Henri met zijn kunstwerk. - Foto Marc Colpaert
 
Foto_colpaert_spider_1__kopie_
Wim bracht hem een geschenkje. - Foto Marc Colpaert
 
Foto_colpaert_spider_4__kopie_
Genieten met de hele familie. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_spider_3__kopie_
Op een rustbank naast zijn geboortehuis werd een naambordje geplaatst. - Foto Marc Colpaert
 
Zanger Henri Spider uit Vollezele kreeg voor zijn 70 ste verjaardag een mooi schilderij als geschenk. Ook van zijn vrienden kreeg hij nog een speciaal aandenken. 
Op zondag werd Henri Spider 70 jaar en dat wilden zijn familie en vrienden niet zomaar laten voorbijgaan. Het geplande feest kon helaas niet doorgan maar 70 jaar worden werd voor Henri een dag vol verrassingen. Rond de klok van 11 uur stond plots Wim Adriaenssens voor de deur, met een geschenkje. Magda , de vrouw van Henri en zijn dochter Monia wisten al langer dat Henri fan was van kunstenaar Wim en vroegen aan deze laatste om op basis van een foto - genomen door beroepsfotograaf marc Colpaert, een mooi portret te schilderen. Henri was in de wolken toen hij dit mooie portret voor de eerste keer zag. "Dit doet mij enorm veel plezier en wat een mooi kunstwerk",stamelde hij volledig van zijn melk. En die dag had nog andere verrassingen in peto, zoals kleinzoon Bo die uitpakte met een muzikale opname als ode aan zijn opa, zijn broer Sam maakte dan weer een passend kunstwerkje bij het lied van zijn broer. 

En het was nog niet gedaan, want zijn dochter Monia ging met haar vader een wandeling maken, zo ontdekte Henri dat zijn vrienden hem op hun manier wilden eren. Zij brachten - met de goedkeuring van het gemeentebestuur - een naambordje aan op een zitbank ter hoogte van zijn geboortehuis in Vollezele. "Het was een dag vol verrassingen, feesten kan later nog, ik blijf nog een heel jaar 70", grapte hij. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 nov 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 23 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 14 jan 2021

archief