GALMAARDEN - Danny en Nancy ruilen de Bosberg voor Spanje

GALMAARDEN - Danny en Nancy ruilen de Bosberg voor Spanje

Editie_galmaarden_el_faro_2__kopie_
Nancy en Danny in betere tijden achter hun toog in El Faro. - Foto Marc Colpaert
 
Danny De Mulder en Nancy Debleser uitbaters van het eetcafé El Faro op de top van de Bosberg in Galmaarden, trekken de deur van hun eetcafé achter zich dicht en gaan een B&B openen in Spanje. Zo vertellen ze zelf op hun Facebook pagina. Ze zijn nu op zoek naar een overnemer voor hun zaak, niet ideaal natuurlijk met deze corona, maar wij wensen hun toch veel succes toe.
 
 
"We willen jullie graag bedanken dat we u de afgelopen 10 jaar mochten verwelkomen en bedienen in El Faro, mede door jullie en ons personeel hebben we onze zaak zien groeien en helemaal openbloeien. Wij hebben reeds lang een droom: Een plekje onder de zon, door het bizarre coronajaar is dit in een hogere versnelling geraakt.
Na 10 jaar horeca en 30 jaar bouwwerken gaan we wat meer tijd maken voor elkaar en zijn we klaar voor een nieuw avontuur in Spanje, waar we jullie hopelijk nog eens mogen ontmoeten of we ontmoeten jullie gewoon hier in de streek als we op bezoek zijn bij onze ouders, kinderen, kleinkinderen, zus . We gaan zeker de mooie verhalen en gebeurtenissen van in El Faro koesteren en we gaan jullie allemaal zeker missen. We hadden liever op een andere manier willen afscheid nemen maar het lot heeft daar anders over beslist", vertellen Danny en Nancy.

Ze zijn dus op zoek naar nieuwe uitbaters voor El Faro die de zaak kunnen voortzetten. "Het zou mooi zijn als ook onze verenigingen er nog steeds terecht kunnen, ook deze mensen willen we trouwens heel graag bedanken voor hun inzet en vele mooie uren. Ook jullie gaan wij heel hard missen. Hou jullie goed, gezond en tot binnenkort", vertellen Danny en Nancy van  El Faro. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2020
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 14 jan 2021
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 01 jan 2021
Marc Colpaert | 30 dec 2020

archief