GALMAARDEN - Volgende bloedafname is op 25 februari schrijf je nu in

GALMAARDEN - Volgende bloedafname is op 25 februari schrijf je nu in

Editie_olpaert_galmaarden_koninklijke_bloedgevers_1__kopie_
Kom bloed geven. - Foto Marc Colpaert
 
Ook de volgende bloedafname van donderdag 25 februari in het Baljuwhuis zal in het teken staan van corona. Dus schrijf je zeker in via het Rode Kruis, het enige voordeel aan de nieuwe werkwijze is dat er bijna nooit nog een wachtrij is.
De Covid-19 richtlijnen blijven van kracht bij de volgedne bloedafname: o.a. een mondmasker dragen is verplicht, geen handen geven maar wel ontsmetten, minimum 1,5 meter afstand houden, eigen balpen meebrengen, enz. Noteer nu alvast volgende data in je planning voor dit kalenderjaar: 25 februari – 20 mei – 26  augustus en 25 november. De afnames gaan opnieuw door in het Baljuwhuis, Kammeersweg 2 in Galmaarden en dit tussen 17u30 en 20h30.
Wens je bloed te geven, dan is een afspraak verplicht. Dit kan via https://donorportaal.rodekruis.be of via het gratis nummer 0800 777 00.
 
Indien je intussen je vaccin gekregen hebt, alhoewel de kans daartoe klein is, hou er dan rekening mee dat je tijdelijk geen bloed mag geven. Omdat de nazorg wordt ingeperkt, ontvang je na afloop als dank een kleine attentie van het bestuur.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 feb 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 feb 2021

archief