GALMAARDEN De garageverkoop 2021 is uitgesteld naar 29 augustus

C21

GALMAARDEN De garageverkoop 2021 is uitgesteld naar 29 augustus

Editie_galmaarden_gemeentehuis_2__kopie_
Garageverkoop enkele maanden uitgesteld.- Foto Marc Colpaert
 
Momenteel heerst er nog wat onduidelijkheid in de cultuursector. De coronacrisis maakt het moeilijk om echt vooruit te plannen, want alles hangt af van de epidemiologische situatie. Omwille van de huidige situatie en maatregelen en met het vooruitzicht op een mooie zomer wordt de garageverkoop, die ging doorgaan op 30 mei, uitgesteld naar 29 augustus.
 
 
 
Rommelmarkten zijn opnieuw toegelaten, maar bij een garageverkoop is het moeilijk om te controleren of alle maatregelen door enerzijds de deelnemers, maar anderzijds ook de bezoekerts (mondmasker, afstand, aantal mensen per oppervlakte,…) worden nageleefd. Als organisator wensen we die verantwoordelijkheid ook niet bij onze deelnemers te leggen.
 
We hopen dat de maatregelen tegen het einde van de zomervakantie opnieuw wat versoepeld zullen zijn. Ook zullen er tegen eind augustus al heel wat meer mensen gevaccineerd zijn.
 
 Alle inwoners die zich hebben ingeschreven worden gecontacteerd. Aan hen wordt gevraagd hun inschrijving over te zetten naar augustus indien ze dan ook wensen deel te nemen.
 

Inwoners die zich niet hadden ingeschreven, maar zich wel willen inschrijven voor de editie van augustus 2021, kunnen zich nog tot 15 juli inschrijven via https://forms.gle/DgrqgPJQN67zZKum9 of door een mailtje te sturen naar cultuur@galmaarden.be. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 apr 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief