GALMAARDEN - Een taart voor Marcel die met pensioen gaat

C21

GALMAARDEN - Een taart voor Marcel die met pensioen gaat

Editie_galmaarden_bloedgevers_4__kopie_
Marcel was blij met zijn taart. - Foto Marc Colpaert
 
Tijdens de jongste bloedafname in het Baljuwhuis kreeg bestuurslid Marcel Rimez(62) uit Galmaarden, een taart van de Vrijwillige Bloedgevers, omdat hij met pensioen gaat. Al vele jaren is hij een trouw bestuurslid van de Koninklijke Vereniging Vriendenkring van de Vrijwillige Bloedgevers uit Galmaarden.
Marcel Rimez begon al op 18 jarige leeftijd met het geven van bloed in Halle, later zou hij dit in Galmaarden doen, wat hij vandaag trouwens nog steeds doet. "Wij hoorden dat Marcel met pensioen ging en dat mochten wij toch niet zomaar aan ons laten voorbijgaan", zegt voorzitter Christian Demeulder. "Hij is al enkele jaren een trouw bestuurslid van onze vereniging, dus bestelden wij een grote taart voor Marcel en gaan we straks hem en alle bestuursleden een stuk taart bezorgen." 

Marcel was in ieder geval zeer blij met deze attentie en keek er al naar uit om een stuk taart te proeven. Hij werkte jaren bij de stad Halle en was actief bij de ploeg die ondermeer instond om de stad netjes te houden. Nu Marcel meer vrije tijd heeft gaat hij als vrijwilliger meehelpen bij de jeugdreeksen van de voetbalploeg FC. Galmaarden. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mei 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief