GALMAARDEN - Webinar loopt niet zoals het moet op donderdag 3 juni een nieuwe poging

C21

GALMAARDEN - Webinar loopt niet zoals het moet op donderdag 3 juni een nieuwe poging

Editiepajot_galmaarden_statiestraat_2__kopie_
Een nieuw webinar over de Statiestraat.- Foto Marc Colpaert
 
Op donderdag 27 mei om 19 uur organiseerde het lokaal bestuur, in samenwerking met het adviesbureau Sweco en Fluvius, een digitale infoavond om de buurtbewoners op de hoogte te brengen van de wegen- en rioleringswerken die dit jaar zullen uitgevoerd worden in de Statiestraat en enkele aanpalende straten. Dit liep echter niet zoals het zou moeten en dus wordt er op donderdag 3 juni een vervolgwebinar georganiseerd vanaf 19 uur.
 
De betrokken bewoners hebben vorig jaar een brief ontvangen waar de werken en de planning werden toegelicht. Gezien de materie wenst het lokaal bestuur de bewoners te informeren en te betrekken bij het project door middel van een infoavond. Omwille van de coronacrisis zal deze op donderdag 3 juni digitaal doorgaan.
 
 
 
Via dit webinar zal de schepen van openbare werken, Ludo Persoons, samen met het adviesbureau en Fluvius, de opzet van de werken en de afkoppelingsprincipes toelichten, alsook een update van de planning en de huidige stand van zaken geven. Aan het einde van de digitale infoavond kunnen de bewoners vragen stellen. In de mate van het mogelijke zullen deze op dat ogenblik beantwoord worden en zo niet, zullen deze nadien in een ‘vraag en antwoord’-rubriek terug te vinden zijn op de gemeentelijke website.
 
Wie wenst deel te nemen aan deze webinar dient zich vanaf 18.55 uur aan te melden via https://galmaarden.be/wegen-en-rioleringswerken-tollembeek. Achteraf wordt de webinar ook op de gemeentelijke  webpagina toegevoegd, zodat wie niet kon deelnemen aan de webinar, deze hier kan herbekijken.
 
Bewoners die niet over de nodige middelen beschikken om deel te nemen aan het webinar, kunnen de presentatie en de eventuele vragen en antwoorden op een later tijdstip opvragen bij de dienst openbare werken van de gemeente. 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jun 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief