GALMAARDEN kleurt opnieuw rood op de coronakaart en dat is geen goed nieuws!

C21 Css

GALMAARDEN kleurt opnieuw rood op de coronakaart en dat is geen goed nieuws!

Colpaert_galmaarden_gemeentehuis__kopie_
13 besmettingen in Galmaarden.- Foto Marc Colpaert
 
Er is echter geen reden tot paniek, maar dit is wel een duidelijke wake up call. Het is belangrijk om alert te blijven voor het coronavirus. Ook wanneer je volledig bent gevaccineerd. Ook dan kan je besmet geraken met het coronavirus én het doorgeven. We zien het virus vooral toeslaan bij onze jongste inwoners die geen vaccinatie hebben gekregen. De afgelopen week raakten 13 inwoners besmet. Het belang van de quarantaine- en isolatieregels is opnieuw zeer groot geworden. Zoniet verspreidt het virus zich opnieuw uiterst snel. Dat willen we duidelijk niet.
Laten we er samen voor zorgen dat ons sociaal leven niet opnieuw fors wordt ingeperkt en dat onze scholen open kunnen blijven. Voor velen zou een nieuwe terugval mentaal een zware inspanning vragen, zeker nu we voor een donkere periode staan in de herfst en de winter.
 

Het is belangrijk de nodige voorzorgsmaatregelen te blijven volgen om zo de stijging af te remmen: ontsmet tijdig je handen en houd voldoende afstand. Wanneer je de afstand niet kan respecteren, draag je best een mondmasker. Ben je ziek of vertoon je symptomen? Blijf dan thuis en raadpleeg je dokter. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 sep 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys / Marc Colpaert | 05 aug 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief