GALMAARDEN - Maak kennis met de Pajotse Klimaatsofa in het Baljuwhuis

C21

GALMAARDEN - Maak kennis met de Pajotse Klimaatsofa in het Baljuwhuis

Editie_galmaarden_baljuwhuis_2__kopie_
Kom nu donderdag naar het Baljuwhuis.- Foto Marc Colpaert
 
Ons verplaatsen in de toekomst? Volle Gaas en duurzaam! Ga luisteren nu donderdag 28 oktober om 20 uur  in het Baljuwhuis, Kammeersweg 2, in Galmaarden. Vanaf dit najaar reist de Pajotse Klimaatsofa door onze regio. Het Regionaal Landschap, Klimaatpunt en Provincie Vlaams-Brabant slaan de handen in elkaar voor een boeiende reeks van zes lezingen. Dit in de gemeenten Galmaarden, Gooik, Herne  en Roosdaal. 
 
Maak kennis met de Pajotse Klimaatsofa
 
Vanaf dit najaar trekt de Pajotse Klimaatsofa door de regio. Elke maand vleien gepassioneerde experten zich neer op onze sofa. In een ongedwongen en knus Pajots sfeertje geniet je van zes boeiende lezingen over onderwerpen die onze wereld nóg mooier kunnen maken. De Pajotse Klimaatsofa houdt halt op inspirerende plaatsen waar informatie en verbinding centraal staan. Uiteraard is er ook ruimte om je eigen zegje te doen.  
 
Ons verplaatsen in de toekomst? Volle Gaas en duurzaam! 

Angelo Meuleman, directeur Projecten van Mpact (het vroegere Taxistop vzw) vertelt over het mobiliteitspact met de toekomst. Wat betekent dit pact voor het Pajottenland? Hoe kunnen we hiermee samen een positieve impact hebben op mens en omgeving? Donderdag 28 oktober 2021 in het Baljuwhuis, Kammeersweg 2, 1570 Galmaarden.  

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 okt 2021
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief