GOOIK - Verona Adriaensens stelt boek en luisterboek voor: De kastanjeboom

C21 Css

GOOIK - Verona Adriaensens stelt boek en luisterboek voor: De kastanjeboom

Cover_luisterboek_de_kastanjeboom_-_verona_adriaensens
 
Je kent iemand die rouwt om het verlies van zijn geliefde en die zich afvraagt: wat loop ik hier nog te doen? Luister dan naar Rogier. Hij neemt je mee naar de belangrijke gebeurtenissen uit zijn leven. Je ziet, hoort, voelt wat hij meemaakt. Luister naar Ombra mai fu van Händel, het lievelingslied van zijn vriendin Anna, een lofzang voor de boom en zijn schaduw. Luister naar wat er gebeurt als plots een zware tak van de kastanjeboom wordt afgezaagd, de tak waarin de mezen huizen. 
De kastanjeboom is het intieme verhaal van Rogier waarin hij zijn geheim, dat hij zelfs nooit deelde met zijn dochter, aan Anna vertelt. Recht uit het hart, zonder omwegen, zonder franjes toont hij haar zijn ziel. Verona Adriaensens maakt deel uit van de schrijversklassen van de Academie voor Podiumkunsten in Aalst. Samen met een paar medecursisten en docent Patrick Bernauw stelt zij zowel het boek als het luisterboek aan u voor. Grazielle D’haeseleer presenteert en interviewt de schrijfster. Patrick Bernauw, de vertolker van het luisterboek, speelt Rogier. Samen met Isabelle Tolleneer brengt hij ook een dialoog. Nele Wouters, Tim en Sam De Knop zorgen voor de muzikale omlijsting. Hendrik Coysman schenkt een Stuyvenberger brut (méthode traditionelle) en Verona signeert!
De boekvoorstelling gaat door op zaterdag 27 november om 20 uur in Wijngoed Stuyvenberg, Stuivenbergstraat 67, 1755 Gooik. Wie vooraf reserveert en intekent op boek en luisterboek (via v.adriaensens@telenet.be) kan het boek meenemen op 27 november. Prijs voor boek + luisterboek is 20€. De kastanjeboom kan ook besteld en opgestuurd worden via de post, alle info via het mailadres.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys / Marc Colpaert | 05 aug 2022

archief