GOOIK - Op zoek naar een nieuwe huurder en conciërge voor de Koornmolen

C21

GOOIK - Op zoek naar een nieuwe huurder en conciërge voor de Koornmolen

Sporthal_8apr2011__7_
De Koornmolen . Ingezonden foto
 
Het Autonoom Gemeentebedrijf (AGB) Gooik, beheerder van het Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen, zoekt een nieuwe huurder/conciërge voor de conciërgewoning die zich boven de sporthal bevindt. De huurder komt terecht in een modern appartement met ruime living, keuken, badkamer, 2 slaapkamers, terras en berging. Daarnaast zal de huurder ook enkele conciërgetaken op en rond de sportsite op zich nemen.
 
“Gemeentelijk Sportcentrum Koornmolen is een bruisende en sportieve site, met een uitgebreid aanbod voor iedereen. De komende jaren zal er ook blijvend geïnvesteerd worden. Het ideale moment dus, om er samen met een nieuwe huurder/conciërge, voor te gaan.” aldus Gunther De Wilde, schepen van Sport.
De nieuwe huurder/conciërge krijgt de kans het appartement aan een gunstige prijs te huren. Dankzij de conciërgetaken heeft de nieuwe huurder ook meteen heel wat sociale contacten. Een echte win-win.”
 
Plaatsbezoek
Geïnteresseerden kunnen een plaatsbezoek aanvragen via walter.tielemans@gooik.be (054/32 89 79). Er wordt dan zo snel als mogelijk een afspraak gemaakt.
 
Kandidaatstelling en toewijzing
De minimumvergoeding (instelhuurprijs) voor de huur van de conciërgewoning bedraagt € 500,-/maand. De huur zal worden toegewezen aan de hoogste bieder. De biedingen moeten gebeuren door middel van een biedingsformulier onder gesloten omslag. Een exemplaar van het biedingsformulier is terug te vinden op de gemeentelijke website en wordt bezorgd aan iedereen die dit vraagt.
Meer informatie over het indienen van kandidaturen kan je terugvinden op www.gooik.be

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 dec 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 15 aug 2022
Marc Sluys / Marc Colpaert | 05 aug 2022

archief