GALMAARDEN - Op donderdag 24 februari opnieuw bloedinzameling en nu al 435 maal Merci!

C21

GALMAARDEN - Op donderdag 24 februari opnieuw bloedinzameling en nu al 435 maal Merci!

Editie_galmaarden_bloedgevers_2__kopie_
Bloedinzameling in Galmaarden.- Foto Marc Colpaert
 
Op donderdag 24 februari is er opnieuw een bloedinzameling in de grote zaal van het Baljuwhuis in Galmaarden. Deze vereniging is best tevreden dat vorig jaar niet minder dan 435 bloeddonoren langs kwamen. Merci! Ook nieuwe donors zijn van harte welkom en zullen evenals de gekende donors een leuke, milieuvriendelijke attentie krijgen na hun bloedgift.
 
Het Bestuur van de bloedgevers afdeling Galmaarden wenst alle bloedgevers te bedanken die in de loop van 2021 afzakten naar hun bloedafnames. In totaal werden 435 bloedzakjes ingezameld. Dit waren er minder dan de afgelopen jaren, maar daar heeft COVID en het feit dat het aantal bedjes werd verminderd en de uurregeling teruggeschroefd veel mee te maken. "Maar ook goed nieuws om dit jaar te beginnen, de inzameling worden permanent met een half uur verlengd, dus kunnen we meer donors ontvangen. Bloedgeven in het Baljuwhuis kan dus vanaf nu opnieuw tussen 17u30 en 21u00 (vorig jaar was dit tot 20u30)", vertelde voorzitter Christian Demeulder.
Inschrijven kan via het donorportaal van het Rode Kruis of door te bellen naar het nummer 0800 777 00. Link naar het donorportaal: https://donorportaal.rodekruis.be/
 
De coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht. Dus o.a. mondmasker dragen, handen ontsmetten, voldoende afstand houden en je eigen stylo meebrengen. Ook nieuwe donors zijn van harte welkom en zullen evenals de gekende donors een leuke, milieuvriendelijke attentie krijgen na hun bloedgift.

Tot binnenkort! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief