NINOVE - De zomerkermis gaat al op 21 juli van start

C21

NINOVE - De zomerkermis gaat al op 21 juli van start

1__kopie_
De zomer- of julikermis in Ninove zal dit jaar een extra dag tellen. De Nationale feestdag valt op donderdag 21 juli. Hierdoor zal de zomerkermis uitzonderlijk een dag vroeger openen. Die donderdag heeft ook de wielerwedstrijd ‘Grote prijs Beeckman-De Caluwé’ plaats. Na het einde van die wedstrijd gaat vanaf 17.30 uur de kermis open. De attracties zullen dus draaien van donderdag 21 tot en met dinsdag 26 juli op de Graanmarkt, het Twijdersplein en de parking Oude Kaai.
 
Er zullen een 30-tal attracties en spelkramen staan opgesteld. Er zijn onder meer visspelen, een pottenspel, schietkramen, lunaparken, waterballen en een trampoline. Maar je kunt je ook uitleven op de autoscooter en het vliegend tapijt Lambada. Daarnaast zijn ook de Breack Dance, de Dragon, een spookhuis, de mini scooter en nog meer leuke attracties van de partij . Nieuw voor Ninove is de bidule Number One.

Het typische kermisgebak is er natuurlijk ook: frietjes, oliebollen, suikerspin, pomme d’amour, escargots, gedroogde haring of hamburgers. Op de kermis smaakt dit altijd nog beter dan elders. Rond de kermispleinen, kan je op de terrasjes van de lokale horeca terecht en genieten van de kermissfeer. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jul 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief