GALMAARDEN - ‘Generatie Rookvrij’… ook op Zomaar een Zomeravond

C21

GALMAARDEN - ‘Generatie Rookvrij’… ook op Zomaar een Zomeravond

A_a_galmaarden
Ingezonden foto
 
Wie op woensdag 20 juli naar 'Zomaar een Zomeravond' komt denkt best twemaal na alvorens en sigaret op te steken. Tot 21 uur mag dit alleen in bepaalde zones en dit ter bescherming van de kinderen. Trouwens welke persoon met zijn volle verstand rookt vandaag nog, nu men al vele jaren weten dat men er kanker van krijgt?. In het kader van ‘Gezonde Gemeente’ engageert Galmaarden zich sinds 2021 om te streven naar een maatschappij waarin ieder kind geboren vanaf 2019 rookvrij kan opgroeien. Tal van jeugd- en sportsites (speel- en sportterreinen, schoolpoorten, ...) werden vorig jaar rookvrij gemaakt door het aanbrengen van signalisatiematerialen. 
 
Dit jaar willen we een stapje verder gaan en ook op Zomaar een Zomeravond dit engagement aangaan. We doen dan ook een warme oproep aan alle rokers om niet te roken in het zicht van de vele kinderen die Zomaar een Zomeravond bijwonen. Want zien roken, doet roken!
 

Concreet vragen we iedereen om vóór, tijdens en kort na het optreden van The Crazy Disco Show (zeker tot 21 uur) enkel te roken in de daartoe voorziene rokerszone. En stiekem dromen we ervan dit engagement de hele avond aan te gaan.Hopelijk willen alle aanwezigen hun steentje bijdragen om onze kinderen van een rookvrije avond te laten genieten. De kinderen zullen jullie dankbaar zijn! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 jul 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief