REGIO - Tip van de week, stap eens een stripwinkel binnen

C21

REGIO - Tip van de week, stap eens een stripwinkel binnen

20220714_104637__kopie_
De nieuwe zaak.- Foto Marc Colpaert
 
20220714_104622__kopie_
Een prachtige zaak.- Foto Marc Colpaert
 
Er lopen heel wat stripfanaten rond in Vlaanderen, alleen spijtig dat een stripwinkel vinden in het Pajottenland niet mogelijk is. Wie in het Pajottenland woonachtig is moet al naar Aalst om een bezoekje te brengen aan Stripwinkel Hermelijn. Wij kunnen het u aanbevelen, zeker nu de zaak sinds enkele maanden verplaatst werd naar een nieuwe locatie.
 
De enige stripwinkel van Aalst is sinds kort te vinden op een nieuwe locatie. Nelly is al bijna 20 jaar de uitbaatster van stripwinkel Hermelijn, eerst in de Molenstraat in een eerder klein winkeltje maar oh zo gezellig. Sinds enkele maanden is de zaak te vinden ter hoogte van de Geraardsbergsestraat 8 bus 9 in het centrum van Aalst(niet ver van het Keizerlijk Plein). Ze  kiest voor een pand met meer vierkante meters om nog meer strips, nieuwe en tweedehandsstrips, te kunnen plaatsen en ook tal van signeersessies te organiseren. Daarnaast kan men er tevens heel wat games vinden. Ook al klopt de zon momenteel overuren, in de schaduw van de tuin is het altijd zalig vertoeven met een leuke strip en dit zowel voor jonge als oudere mensen. Voor de iets oudere kinderen ga voor een reeks als Thorgal of Largo Winch even rustig zitten en geniet van hun avonturen. Voor de kinderen zijn er dan weer de klassiekers, zoals Jommeke en Suske en Wiske. Een strip is vandaag niet alleen meer voor kinderen, ga maar eens naar een stripbeurs en kijk wie daar zit rond te lopen. Tip! Op 11 september is er een stripbeurs in Aalst en op 13 november is er een stripbeurs in Gooik. 
Wie nog wat ruimte heeft deze vakantie en nog op zoek is naar een leuke strip of een game mag steeds een kijkje komen nemen bij deze stripspeciaalzaak. Of ga al eens een kijkje nemen op de website, schenk eens een cadeaubon aan uw kinderen, man, lief of wie dan ook. Misschien het idee om die tablet, pc of smartphone even weg te leggen en te genieten van een leuke 'ouderwetse' papieren strip
 
Hermelijn strips- en games,  Geraardsbergsestraat 8 bus 9, 9300 Aalst
   info@hermelijn.be of bel naar Nelly op  0472 10 33 68
 
Hermelijn is doorlopend geopend op:
Ma: 13u-19u
Di- Do-Za: 10u-19u
Woe: 10u- 23u
Vrij: 10u- 24u
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 aug 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 dec 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief