GALMAARDEN - De lokale wandelclub Parel van het Pajottenland organiseert haar 23 ste Baljuwtochten op zondag 28 augustus

C21

GALMAARDEN - De lokale wandelclub Parel van het Pajottenland organiseert haar 23 ste Baljuwtochten op zondag 28 augustus

Colpaert_galmaarden_baljuwhuis__kopie_
Ze gaan van start in het Baljuwhuis.- Foto Marc Colpaert
 
Eindelijk kunnen we opnieuw, in tegenstelling tot 2020 en 2021, een normale editie van de Baljuwtochten organiseren. Tijdens deze nieuwe “PARELTOCHT”, op een zonnige zomerdag, kunnen de wandelaars ook dit jaar weer genieten van de mooie routes in ons mooie Pajottenland.
 
We starten vanuit het Baljuwhuis, Kammeersweg 2 te Galmaarden.  Dit prachtig kader zorgt onmiddellijk voor een schot in de roos. De rustgevende tuin maakt het plaatje compleet.  Er wordt opnieuw gekozen voor wandelingen over verschillende afstanden. Er staat een tocht van  4-6-9-12-16-21-25-28 en 34-km op het programma. Eén apart parcours van  6-km is geschikt voor andersvaliden of wandelaars met kinderbuggy. Langs tal van rustige wandelpaadjes geniet je maximaal van deze pareltocht. Via het natuurgebied en de meanderende Mark even over de provinciegrens. Rustpost in Viane voor parcours vanaf 12 km. Wandelingen vanaf 16-km verkennen een nieuw ontgonnen wandelpad.
 

De inschrijving voor leden van de wandelfederatie bedraagt  €-1,5. Niet-leden betalen €-3. Kinderen onder de 12 jaar betalen geen inschrijving. Starten kan vanaf 07:00 tot 15:00. Laatste aankomsttijd is 18:00. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief