VOLLEZELE - Feest met Vollezele Leeft tijdens het derde weekend van oktober

C21

VOLLEZELE - Feest met Vollezele Leeft tijdens het derde weekend van oktober

Editie_galmaarden_vollezele_leeft_1__kopie_
Drie dagen feest in Vollezele.- Foto Marc Colpaert
 
Opnieuw drie dagen feest op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober in het centrum van Vollezele. Ze gaan van start met een fuif op vrijdag een organisatie van de KLJ uit Vollezele, op zaterdag is er de halloweenwandeling en op zondag is het de dag van het Brabants trekpaard met diverse wedstrijden, het museum is open en er is de Brillantworp. Als de zon van de partij is zal het terug over de koppen lopen zijn.
 
 
Opnieuw gaat het kermiscomité Vollezele Leeft voor drie dolle dagen feest op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober in het centrum van Vollezele. Nieuw dit jaar is dat er voor het oude gemeentehuis enkele extra kermisattracties komen. De tent die normaal ter hoogte van het museum stond, wordt verplaatst naar het begin van de Bakkerstraat, 200 meter verderop. "Zo kunnen we alles gedurende drie dagen op één locatie laten doorgaan", legt voorzitter Ludo Persoons uit. Ze gaan dus van start in de grotere tent in de Bakkerstraat met een MWTD-fuif op vrijdag een organisatie van de KLJ uit Vollezele. Op zaterdag is er de halloweenwandeling, maar hierover meer in een apart artikel en op zondag is het de dag van het Brabants Trekpaard met diverse wedstrijden, het museum is open en er is de Brillantworp ter hoogte van het oude gemeentehuis.
 
 
Zondag 16 oktober 2022 vanaf 10 uur de Dag van het Brabants Trekpaard
Er is heel wat te beleven die dag zoals een menwedstrijd met Brabantse trekpaarden, georganiseerd door de trekpaardmenners. Demonstratie van trekpaarden met oude werktuigen. Provinciaal kampioenschap veulens van Vlaams-Brabant. Keuring Brabantse Trekpaarden. Demonstratie hoefbeslag. Demonstratie trekpaardveulens ‘Vlaams-Brabant’ (met o.a. publieksprijs mooiste veulen). Demonstratie garnaalvissers. Ritje met paard en kar. Vliegend tapijt, ritje op trekpaard, stropiramide. Behendigheidsproef boomslepen. Ook de steltenlopers van Merchtem zijn opnieuw van de partij. 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief