GERAARDSBERGEN - Twee workshops met als thema 'faalangst' en 'gamen' in De Spiraal

C21

GERAARDSBERGEN - Twee workshops met als thema 'faalangst' en 'gamen' in De Spiraal

Editie_geraardsbergen_standbeeld_tarzan_2__kopie_
Illustratiebeeld foto marc Colpaert
 
Op donderdag 27 oktober worden er twee workshops georganiseerd voor ouders. Een organisatie van de Lokale Politie Geraardsbergen/Lierde, stad Geraardsbergen, gemeente Lierde, Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB), Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Zuid-Oost Vlaanderen PISAD (CCG), NMBS én Huis van het Kind Geraardsbergen. 
 
Reeds jaren neemt de politiezone Geraardsbergen/Lierde actief deel aan het M.E.G.A. project (Mijn Eigen Goed Antwoord). De aanpak van legaal en illegaal middelenmisbruik is immers een prioriteit binnen ons zonaal veiligheidsplan. Ook dit jaar wil onze zone partner zijn van dit succesvol (drug)preventieproject, dat leerlingen van de derde graad basisonderwijs wil stimuleren 'gezonde keuzes' te maken en dus weerbaar wil maken bij hun overstap naar het secundair onderwijs.  Traditioneel start dit project met een informatieavond voor ouders. Naast inlichtingen over de inhoud van het project kunnen ouders hier kennismaken met de deelnemende partners: Lokale Politie Geraardsbergen/Lierde, stad Geraardsbergen, gemeente Lierde, Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB), Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Zuid-Oost Vlaanderen PISAD (CCG), NMBS én Huis van het Kind Geraardsbergen. 
 
Dit jaar gaan er opnieuw 2 workshops door met als thema "faalangst" en "gamen". Graag nodigen wij u uit voor deze 'aftrap' die doorgaat op donderdag 27 oktober van 18u30 tot 20u00 in jeugdcentrum De Spiraal.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief