GOOIK - Kom eens voor een lekkere solidaire maaltijd naar de Edele-Brabant in Strijland

C21

GOOIK - Kom eens voor een lekkere solidaire maaltijd naar de Edele-Brabant in Strijland

Editiepajot_gooik_lieve__kopie_
Lieve de stuwende kracht achter deze vzw.- Foto marc Colpaert
 
Lieve Van Rysselberghe al jaren de sterke vrouw achter de VZW Martin De Kegel,  organiseert een solidaire maaltijd in zaal Edele- Brabant in Strijland. Dit gaat door op 28 oktober vanaf 18 uur.
 
Waarom vragen wij uw steun?
 
Sri Lanka is een land dat momenteel in een grote crisis verkeert. Het land is failliet door wanbeheer van de regering, door de Covid crisis en door de problemen ten gevolge van de oorlog in Oekraïne. Transport, handel en toerisme zijn tot een minimum herleid. Scholen zijn deels gesloten, wie het zich kan permiteren kan online les volgen. Sommige prijzen zijn vertienvoudigd, ook de voeding kost meer dan het dubbele dan vroeger. Mensen zijn ook hun job verloren: velen werkten in het toerisme en in de transport. Sociale zekerheid is zeer miniem, voor de armsten onbestaande. De arme bevolking lijdt honger!
Wij proberen vanuit de VZW de grootste noden te lenigen door langs onze vrouwengoepen voedsel te bedelen aan de allerarmsten, en we proberen onze kinderen middelen te geven waardoor ze toch les kunnen volgen. Voor meer inlichtingen: zie onze website www.mdkvzw.be", aldus Lieve. Al jaren zet Lieve het werk van wijlen haar man verder, geef haar de nodige steun en kom op 28 oktober even naar de zaal Edele-Brabant in Strijland.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 okt 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief