GALMAARDEN - Lokaal bestuur Galmaarden organiseert eindejaarscampagne ‘Hier is ’t te doen’

C21

GALMAARDEN - Lokaal bestuur Galmaarden organiseert eindejaarscampagne ‘Hier is ’t te doen’

Editie_galmaarden_gemeentehuis_2__kopie_
Foto Marc Colpaert
 
De eindejaarsperiode is in zicht. Om onze lokale handelaars extra in de kijker te zetten, plant het lokaal bestuur een opvallende campagne in samenwerking met de provincie Vlaams-Brabant.
 
Er zijn niet minder dan 31 winnaars
 
Met de ludieke slogan ‘Hier is ’t te doen’ wil het bestuur onze inwoners duidelijk maken dat ze het niet te ver moeten gaan zoeken. Iedere klant die tussen 15 december 2022 en 15 januari 2023 lokaal koopt bij onze deelnemende handelaars, maakt kans om een mooie prijs te winnen. In totaal biedt het lokaal bestuur een prijzenpot van 1.000 euro aan, te verdelen als volgt: 150 euro voor de eerste prijs, 100 euro voor de tweede prijs, 50 euro voor de derde prijs en nog eens 28 maal 25 euro. Deze prijzen worden aangeboden onder de vorm van de gemeentelijke cadeaubon. Zo worden de prijzen zeker opnieuw besteed bij onze lokale handelaars.
 
Eén aankoop = 1 kans
 
Bij elke aankoop zal de klant een invulkaartje ontvangen die ze nadien mogen deponeren in één van onze inzamelboxen. Klanten kunnen ook opteren om digitaal deel te nemen door een QR-code te scannen die zal uithangen bij de lokale handelaar.
 
Oproep handelaars
 
De lokale handelaars ontvingen reeds een brief om zich aan te melden voor de eindejaarsactie. Het bestuur hoopt natuurlijk van harte dat de handelaars talrijk intekenen voor deze campagne. Handelaars kunnen zich nog inschrijven tot 15 november via www.galmaarden.be/eindejaarsactie-2022.
 
Meer informatie over de eindejaarscampagne is te vinden op de website www.galmaarden.be/eindejaarsactie-2022. De lijst met deelnemende handelaars zal hier ook terug te vinden zijn vanaf begin december.
 
 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief