NINOVE - JDV Computers opent zijn 3de winkel in het filiaal van de Phone Company in Ninove.

C21

NINOVE - JDV Computers opent zijn 3de winkel in het filiaal van de Phone Company in Ninove.

20221105_095633__kopie_
Ingezonden beeld
 

Goed nieuws voor de bewoners van Ninove en omstreken. JDV Computers opent vandaag zijn 3de winkel in het centrum van Ninove. Op die manier kunnen we de leegstand van ons centrum tegengaan en kunnen we producten en  diensten heraanbieden die recentelijk verdwenen waren. Bij JDV Computers kan je uiteraard terecht voor al uw computerproblemen – aankoop van een  nieuwe laptop of pc – smartphones – tv’s & audio – gsm reparaties – en nog veel meer.   

Wij dragen service en kwaliteit hoog in het vaandel, zijn duidelijk en transparant naar prijzen toe,  hanteren geen vakjargon, maar proberen alles uit te leggen a.d.h.v. voorbeelden uit het dagelijkse  leven, zodat alles perfect verstaanbaar blijft.  Niet alleen de particulieren zijn hier aan het juiste adres, maar uiteraard ook bedrijven en  zelfstandigen. Wij bieden een totaaloplossing aan om de firma op een efficiënte en slimmere manier  te laten functioneren, waardoor er meer tijd vrijkomt voor de essentie van de zaak. 

We steunen daarvoor op 6 pijlers: 

1. Goede infrastructuur door gebruik van het juiste materiaal. 

2. Netwerk optimalisatie. 

3. Cloudoplossingen (Back-up en M365) 

4. Ucaas (VOIP met vele extra’s of digitale telefonie) 

5. Websites en webdesign. 

6. Onderhoud & service na verkoop. 

In samenspraak met Phone Company hebben wij de winkel en activiteiten overgenomen. 

Wij zullen dezelfde producten en diensten blijven aanbieden, maar pas vanaf begin december.  Vandaag kunnen wij bvb nog geen BASE verdelen of simkaarten omruilen. Ook de aankoop van  producten op afbetaling is pas mogelijk vanaf begin 2023. (Opgelet: Geld lenen kost ook geld!) Klanten zijn elke dag welkom vanaf 9u00 tot 12u00 & 12u30 tot 17u00 op de Vuurkruisersstraat 9A,  9400 Ninove. Parkeren kan gratis op de ondergrondse parking aan de winkel.  Donderdag en zondag zijn we gesloten.  

De openingsuren van de winkel in Voorde en Liedekerke blijven ongewijzigd. Maandag, Dinsdag en  woensdag zelfs tot 19u in Voorde. (Brakelsesteenweg 561, 9400 Voorde (Ninove) Recht over De  Kalvaar) – (Stationsstraat 79, 1770 Liedekerke) 

MEER INFO: www.jdvcomputers.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 nov 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief