GALMAARDEN - Kom bloed geven en zorg voor een nieuw record met 500 bloeddonaties”,

C21

GALMAARDEN - Kom bloed geven en zorg voor een nieuw record met 500 bloeddonaties”,

Editie_olpaert_galmaarden_koninklijke_bloedgevers_1__kopie_
Het bestuur van de vrijwillige bloedgevers verwachten u.- Foto Marc Colpaert
 

 In 2020 slaagden de vrijwillige bloedgevers uit Galmaarden er in om op 1 jaar tijd zowat 482 bloedgiften in te zamelen. Dit jaar hopen ze om de kaap van 500 bloedgiften te halen. U komt toch ook, na de bloedafname is er iets lekkers voorzien en dus ook nieuwe bloeddonoren zijn meer dan welkom. 

 
Op donderdag 24 november gaat in de grote zaal van het Baljuwhuis van Galmaarden tussen 17u30 en 21u00 de laatste bloedafname van het dienstjaar door in Galmaarden. Het bestuur van de afdeling Galmaarden hoopt op een massale opkomst zodat het vorige record van het aantal bloedgiften (482 zakjes in 2020) kan worden verbeterd. "Door de corona was 2021 en iets minder jaar, maar dit jaar trokken wij alle registers open om de mensen aan te moedigen, om bij ons bloed te komen doneren. Wij hopen dan ook echt dat we het record aantal bloeddonoren van 2020 namelijk 482, kunnen verbeteren en de kaap van 500 zouden halen, dit zou een prachtig resultaat zijn, want bloed is nog steeds heel erg nodig", aldus voorzitter Christian Demeulder.
 
 Ben je bereid bloed te geven, schrijf je dan vooraf online in via het donorportaal van het Rode Kruis of, indien dit niet lukt, bel naar het gratis nummer 0800/777 00.
 
Gelet op de dalende coronacijfers zal een mondmasker wellicht niet meer nodig zijn, maar breng het voor alle zekerheid toch maar mee, evenals je identiteitskaart en een balpen. Zoals steeds krijgen de donors van het bestuur een leuke “smaakvolle” attentie als dank voor hun inzet en om dit succesvolle jaar af te sluiten.
 
Link naar het donorportaal: https://donorportaal.rodekruis.be/.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 nov 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 06 dec 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief