GERAARDSBERGEN - Beste whiskyliefhebber Glen Tanera trekt er op uit !

C21

GERAARDSBERGEN - Beste whiskyliefhebber Glen Tanera trekt er op uit !

A_whisky_3
 

 Jawel, op zaterdag 17 december 2022 nemen we jullie mee naar twee whiskygerelateerde 'places to be'. Om 17u vertrekken we met de bus (parking aan de kerk van Nederboelare / Zaal De Reep) richting Brakel, om er de ambachtelijke brouwerij De Graal van Wim Saeyens te bezoeken. Uiteraard staat bezoeken ook gelijk aan proeven. Onze smaakpapillen zullen er een eerste keer worden verwend aan de hand van verschillende bieren die er permanent worden gebrouwen. 

En oh ja, voor zij die het nog niet wisten (of intussen weer vergeten waren), er bestaat ook nog zoiets als de San Graal... een 5-jarige cask strength whisky van eigen bodem !!! Eerst bier en dan whisky?  Een schoolvoorbeeld in het productieproces van ons favoriete distillaat !
 
Nadat het bier geproefd en becommentarieerd is, rijden we om 19u met de bus naar Zottegem. Daar zal gastheer Bart Schockaert van Wholly Spirits ons hartelijk ontvangen en ons er onder de kundige leiding van wandelende whiskyenyclopedie Chris Lauriers 6 exclusieve drams presenteren. Een aantal deugddoende hapjes maken het verhaal af. Bovendien zal er voldoende gelegenheid zijn om rustig rond te kuieren in de hoogst aangename winkel van Bart. Kijken mag... kopen ook (met korting voor de leden van Glen Tanera !)
 
Na een onvergetelijke tasting brengt de bus ons veilig en wel terug naar de plaats van vertrek. Terugkeer gepland rond 23u30. Mis deze unieke uitstap dus niet en vier samen met ons verder de twintigste jaargang van de Glen Tanera Whisky Society ! Wie mee wil kan zich inschrijven door het gepaste bedrag over te schrijven op rekening BE92 9796 2284 8523 (Glen Tanera) met als mededeling 'naam + uitstap 17/12/22'.
Leden betalen € 60, niet-leden zijn zoals steeds ook welkom en betalen € 70. Zijn inbegrepen : busvervoer, bezoeken, tastings en... wie weet nog een extra natje en droogje in de bus. Opgelet !! Om praktische redenen is het aantal plaatsten beperkt tot 33. Wees er dus snel bij  Bij Glen Tanera reizen we om te leren... en om te proeven !
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 21 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief