VOLLEZELE - Het museum opent opnieuw de deuren vanaf 5 maart

C21

VOLLEZELE - Het museum opent opnieuw de deuren vanaf 5 maart

Editie_colpaert_galmaarden_museum_1__kopie_
Het museum opent opnieuw de deuren.- Foto Marc Colpaert
 
Vanaf volgende zondag 5 maart tot eind oktober 2023 is het museum terug open voor het publiek op zondag van 13.30 u tot 17 u. Wij ontvangen de bezoekers met open armen en maken hen ook wegwijs voor wie na het bezoek ook de Brillantwandeling  (3,5 km) wil wandelen.
 
Voor individuele bezoekers op zondag namiddag bedraagt de inkom 4 euro pp voor volwassenen en 2 euro voor kids tussen 6 en 12 jaar. Er zijn nog andere afspraken voor leerkrachten en mindervalide mensen. Dit vind je terug op de website. Na reservatie per email is ook een rondleiding in het museum mogelijk met gids, dit duurt gemiddeld 1 uur 15. 
Kostprijs 4 euro pp inkom (minimumbedrag van 40 euro) en 15 euro voor het gidsen in het museum. Wanneer groepen een bezoek aan het museum koppelen aan de Brillantwandeling, dan is het interessant om eerst het museum te bezoeken. Tijdens de rondleiding door onze gidsen wordt namelijk interessante informatie gegeven over locaties in Vollezele die belangrijk waren voor de geschiedenis van het Belgisch Trekpaard en die langsheen de wandeling liggen.
Nieuw is dat een aansluitende gidsbeurt kan worden gevraagd van ½ uur op het kerkhof aan het museum waar de graftombes te vinden zijn van de 4 grote fokkers uit de glorietijd van het Belgisch Trekpaard. Ook nieuw is een pakket als aanbod voor scholen (vanaf 3° leerjaar) en rusthuizen. Meer info kan worden aangevraagd per email.
 
museum.trekpaard@hotmail.com of www.museumvanhetbelgischtrekpaard.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mrt 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief