GALMAARDEN - Lokaal bestuur Galmaarden organiseert voor de eerste keer een jobdag!

C21

GALMAARDEN - Lokaal bestuur Galmaarden organiseert voor de eerste keer een jobdag!

Colpaert_galmaarden_gemeentehuis_2__kopie_
Foto Marc Colpaert
 

Lokaal bestuur Galmaarden organiseert voor de eerste keer een jobdag! De jobdag vindt plaats op donderdag 23 maart tussen 17.30 en 20 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Lokale besturen zien hun takenpakket jaar na jaar groeien. Extra taken moeten opgenomen worden door extra personeel. Daarnaast verlaten sommige collega’s onze organisatie om van hun welverdiend pensioen te genieten of om een totaal andere uitdaging aan te gaan. Op dit moment zijn gemeente én OCMW Galmaarden op zoek naar 7 nieuwe werknemers en daarom organiseren we een jobdag. We willen namelijk een inzicht geven in wie we zijn, wat we doen en de mensen overtuigen van de maatschappelijke meerwaarde van een job in de lokale overheid, dicht bij de mensen. 

We zijn op zoek naar hard werkende talenten die het verschil willen maken voor onze gemeente en elk van onze inwoners. Liefst hebben de geïnteresseerden ongelooflijk veel goesting om dagelijks mensen op een klantvriendelijke manier ten dienste te staan in een job als... 
 
Deskundige beleidsondersteuning 
Deskundige cultuur, erfgoed & toerisme 
Administratief medewerker burgerzaken 
Medewerker kinderopvang 
Gebouwverantwoordelijke (2x) 
Technisch medewerker klusjesdienst 
 
Om een duidelijk beeld te kunnen geven van wat deze functies inhouden, organiseert het lokaal bestuur op donderdag 23 maart voor het eerst een jobdag. Je kan tijdens de jobdag kennismaken met je potentiële werkplek, werkgever en collega’s en je kan vragen stellen over je takenpakket. Medewerkers van het bestuur staan klaar om je een extra woordje uitleg te geven en wie weet overtuigen zij je wel om de sprong te wagen. Tijdens de jobdag kan je ook meteen solliciteren als je interesse hebt. De jobdag vindt plaats op donderdag 23 maart tussen 17.30 en 20 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 mrt 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 20 jun 2024

archief