VOLLEZELE - Niet 1 maar 2 ploegen kampioen bij SKO Vollezele

C21

VOLLEZELE - Niet 1 maar 2 ploegen kampioen bij SKO Vollezele

Editie_galmaarden_kampioen_sko_3__kopie_
Kampioenenviering bij SKO Vollezele. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_kampioen_sko_1__kopie_
Kampioenenviering bij SKO Vollezele. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_kampioen_sko_4__kopie_
Kampioenenviering bij SKO Vollezele. - Foto Marc Colpaert
 
Editie_galmaarden_kampioen_sko_2__kopie_
Fernand Cammaert(88) nog steeds trouw op post.- Foto Marc Colpaert
 
De voetbalclub Kv SKO Vollezele A en B zijn er in geslaagd om allebei kampioen te spelen en dat was wel al 45 jaar geleden dat ze zo een stunt nog eens uithaalden. Dus tijd voor een vettig feestje. Afgelopen zaterdag werd de eerste ploeg al kampioen in de afdeling 2B van het KAVVV. De A ploeg speelt dus 2 jaar achtereen kampioen. Ook de B ploeg doet het uitstekend en kon zaterdag 1 april kampioen worden en dat deden ze ook, met zomaar eventjes een overwinning van 8-1 tegen Lembeek. Het is  van 1978 geleden dat een club nog eens met 2 ploegen kampioen speelde in hun verbond.
 
SKO Vollezele werd opgericht in 1969 en één van zijn stichters, ere-voorzitter Fernand Cammaert, baat nog steeds de kantine uit(foto). Het bestuur staat onder leiding van voorzitter César Weverbergh, ondertussen 44 jaar actief als lid.
Vorig jaar werden we na 34 jaar (vorige keer in 1988) nog eens kampioen met Kv SKO Vollezele. Dit jaar slaagden we als promovendus met de A ploeg er opnieuw in kampioen te spelen vorige zaterdag in afdeling 2B. Onze B ploeg werd zaterdag kampioen in afdeling 3A, het was van 1978 geleden dat dit nog eens gebeurde (1 club met 2 ploegen kampioen) binnen het verbond KAVVV vb ov.
Voor dit kampioenschap hebben de trouwe supporters een groot bord laten maken en staat er natuurlijk champagne klaar om deze niet-betaalde spelers te ondersteunen in hun viering. De huidige titels zijn het werk van de spelers in samenspraak met de trainers Dany Schriks (Bploeg) en Bert Langhendries (Aploeg), gesteund door de ploegafgevaardigden Rita Maetens (Bploeg) en Filip Van Cotthem (Aploeg). Ons bestuur, onder leiding van voorzitter Weverbergh César, was in de wolken met deze prestatie.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023

archief