REGIO - Lokale besturen Galmaarden, Gooik en Herne organiseren fusienamiddag voor personeelsleden

C21

REGIO - Lokale besturen Galmaarden, Gooik en Herne organiseren fusienamiddag voor personeelsleden

20230609_090536
Repro Marc Colpaert
 
In maart en april keurden de lokale besturen van Galmaarden, Gooik en Herne de principiële beslissing tot vrijwillige fusie goed. De voor- en nadelen van een fusietraject worden de komende weken en maanden diepgaand onderzocht. Daarom organiseren de lokale besturen van Galmaarden, Gooik en Herne op dinsdag 13 juni een fusienamiddag. Bijgevolg zullen de diensten op dinsdagnamiddag gesloten zijn en telefonisch niet bereikbaar. Het gemeentehuis van Herne opent dinsdagavond wel opnieuw de deuren.
Fusienamiddag voor personeelsleden
 
Met een fusie verandert het verhaal van de organisatie. Van 3 kleine organisaties wordt er gefuseerd naar een organisatie van meer dan 300 medewerkers.
 
Daar moeten we even bij stilstaan. We willen samen nadenken over welke organisatie we in de toekomst willen zijn. Dit fusietraject kunnen we enkel met de volledige steun van ons personeel realiseren. Het is ook belangrijk om de 3 organisaties vroeg in het traject samen te brengen zodat men ook kan kennismaken met elkaar. Daarom organiseren de lokale besturen van Galmaarden, Gooik en Herne op dinsdag 13 juni een fusienamiddag. Bijgevolg zullen de diensten op dinsdagnamiddag gesloten zijn en telefonisch niet bereikbaar. Het gemeentehuis van Herne opent dinsdagavond wel opnieuw de deuren.
Via deze fusienamiddag willen de besturen de personeelsleden enerzijds informeren over de volgende stappen in het fusietraject en anderzijds de ruimte geven om mee na te denken over de invulling van de organisatie.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jun 2023
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 jul 2024

archief